Fevzi Karadut’a Ali Öztunç’tan Destek

‘’Tüm Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın sesi olmaya yemin ettik’’

Fevzi Karadut’a Ali Öztunç’tan Destek

Fevzi Karadut’a Ali Öztunç’tan Destek

‘’Tüm Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın sesi olmaya yemin ettik’’

01 Ekim 2019 Salı 15:01

Kahramanmaraş’ın örf ve adetleri ile neredeyse 33 yıldır özdeşleşen, Şam tatlıcısı sahibi Fevzi Karadut, belediyenin iş yerini kapatmak istediğini ifade etmiş ve yetkililerden yardım istemişti. Henüz belediye ve Ak Partili Milletvekilleri’nden açıklama gelmezken, konuya ilişkin CHP Milletvekili Ali Öztunç bir açıklama yaparak tepki gösterdi. Ali Öztunç, Hayrettin Güngör’e çağrıda bulunarak Fevzi Karadut’un mağduriyetinin giderilmesini istedi.

Hayrettin Güngör’ün halkının serzenişine kulak tıkadığını söyleyen Öztunç, şehirle özdeşleşmiş bir insanın ekmek teknesinin kapatılmaması gerektiğini ifade etti. Öztunç ‘’33 yıldır orada ekmeğini kazanmaya çalışan Fevzi Karadut isimli vatandaşımızın iş yerini kapatacaklarmış. Ben belediyeye soruyorum? daha önceki belediyeler neden izin verdi Hayrettin Güngör neden kapatıyor.? Biz tüm Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın sesi olmaya yemin ettik. En ücra köşedeki bir hemşehrimizin bile talebi bizim için önemlidir. Bu vatandaşımızın sesine belediye ve milletvekilleri neden sessiz kalıyor. Bir insanın ekmeği ile oynamak bu kadar kolaymı.? Herkes tarafından bilinen ve şehirle bütün olmuş bir esnafımızın iş yeri neden kapatılıyor. Buradan Hayrettin Güngör’e sesleniyorum. Fevzi Karadut bu şehrin önemli bir siması haline gelmiştir. Oturup bir kez daha düşünmenizi ve bu amcamızın mağduriyetini gidermenizi tavsiye ediyorum. Siz ‘kimsesizlerin sesi olacağız’ diye geldiğiniz yönetiminizde halkı kimsesiz bırakan bir siyasi hareket oldunuz. ‘’dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326