Gelecek Partisi Kahramanmaraş’ın Kurban Bayramını Kutladı

Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Avukat Arif Gedemenli, tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutladı.

Gelecek Partisi Kahramanmaraş’ın Kurban Bayramını Kutladı

Gelecek Partisi Kahramanmaraş’ın Kurban Bayramını Kutladı

Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Avukat Arif Gedemenli, tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutladı.

30 Temmuz 2020 Perşembe 14:54

Bir mesaj yayınlayıp kurbanın ibadetinin önemine vurgu yapan Arif Gedemenli, Kurban’ın, paylaşmanın ve kardeşliğin ifadesi olduğunu belirtti.

Bayramların paylaşmanın ön plana çıktığı özel günler olduğu ve yardımlaşma bilinciyle hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Gedemenli,

“Mübarek bayram günlerinin tüm İslam Âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramını bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramları bir fırsat olarak görerek bayramların arttırdığı hoşgörü yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız.

Bu yıl maalesef koronavirüs nedeniyle buruk bir bayram geçireceğiz. Kıymetli hemşerilerimden bayram süresi boyunca maske mesafe ve temizlik kuralına dikkat etmenizi rica ediyoruz. Kendimizi ve yakınlarımızı korumak için bu bayram da uzaktan bayramlaşalım, mesafeyi koruyalım.

Kurban Bayramı için alınan kurallara uymaya hep birlikte özen gösterelim.

Bayram sevincimiz bayram coşkumuz acılara üzüntülere dönüşmesin istiyoruz. Çünkü hiçbir şey insan hayatından daha önemli değil.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının tüm insanlığa şehrimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” Diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326