Göksun meydanı tamamlanıyor

Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da başlattığı Kent Meydanı projesini tamamlıyor. 2 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje Göksun’un yeni sembolü olacak.

Göksun meydanı tamamlanıyor

Göksun meydanı tamamlanıyor

Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da başlattığı Kent Meydanı projesini tamamlıyor. 2 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje Göksun’un yeni sembolü olacak.

16 Kasım 2021 Salı 17:12

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarıyla kent estetiğini güzelleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Göksun ilçesinde başlatılan yeni Kent Meydanı çalışmalarında sona gelindi.

İlçenin en merkezi arteri sayılan Ayhan Taner Ekici Bulvarı’nın bitişiğine konumlandırılan 7 bin metrekarelik yeni meydanda çocuk oyun grupları yerleştirildi. Zemin ve betonarme uygulamaların da büyük ölçüde tamamlandığı alanda yer alacak kafeteryanın inşası sürüyor. Farkı türden birçok bitki ve ağacın renklendireceği yeni meydanın kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.

2 Milyonluk Yatırım

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize nefes aldıracak alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Göksun’da başlattığımız projemiz hızla ilerliyor. Ayhan Taner Ekici Bulvarı üzerinde, 7 bin metrekarelik alanda meydan inşa ediyoruz. Yaklaşık 2 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje içerisinde kafeterya, yürüyüş ve oyun alanları bulunacak. Birçok bitki türüne de ev sahipliği yapacak Meydan, içerisinde yer alacak havuzuyla da Göksun’un yeni sembolü olacak. Hızla ilerleyen çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. İlçemize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326