Halkbank Kahramanmaraş’ta Kadrolu Personel Alacak

Halkbank 2021 yılı personel alım ilanını yayımladı. Banka bünyesine aşağıda yer alan başvuru şartlarını sağlayan adaylar arasından yapılacak personel alımları Kahramanmaraş ve çeşitli illerde yer alan banka şubelerine olacak.

Halkbank Kahramanmaraş’ta Kadrolu Personel Alacak

Halkbank Kahramanmaraş’ta Kadrolu Personel Alacak

Halkbank 2021 yılı personel alım ilanını yayımladı. Banka bünyesine aşağıda yer alan başvuru şartlarını sağlayan adaylar arasından yapılacak personel alımları Kahramanmaraş ve çeşitli illerde yer alan banka şubelerine olacak.

06 Ağustos 2021 Cuma 09:42

İşte alım yapılacak iller, başvuru şartları ve kadrolar.

HALKBANK BANKA ŞUBELERİNE PERSONEL ALIMI YAPACAK

Halkbank'ın resmi sitesinden ilan edilen personel alım ilanında banko görevlisi servis personeli alımları sınav usulü ile olacak. Alımlar için başvuru yapacak adaylar daha sonra yazılı sınava katılacaklar. Yazılı sınavda başarılı olanlar banka bünyesinde kadrolu çalışacaklar.

Alım Yapılacak Şehirler

Halkbank personel alımı için adaylara ilan ettiği başvuru kılavuzunda alım yapılacak şehirleri açıkladı. Toplam 20 şehirde yer alan banka şubelerine personel alımı yapacak olan banka o illeri şu liste açıkladı.

Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Kilis, Muş, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van, Yusufeli (Artvin)

HALKBANK'TA SERVİS GÖREVLİSİ OLMAK İÇİN

Halkbank şubelerinde görev almak isteyenler için başvuru şartları açıklandı. Başvuru kılavuzunda madde madde bildirilen o şartlar şu şekilde,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak, d) 01.01.1992 ve sonrası doğumlu olmak, Üniversitelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden 01.09.2021 itibarıyla mezun olmak, Sağlık durumu açısından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir hali bulunmamak Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, askerlik yükümlülüğünden muaf ya da en az 31.05.2022 tarihine kadar tecilli olmak veya bedelli askerlik yapacak olmak, Başka bir kuruma karşı zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmamak.

BAŞVURULAR 16 AĞUSTOS TARİHİNDE SON

Söz konusu personel alım ilanı için başvuru yapacak olan başvurularını 16 Ağustos tarihine kadar Halkbank'a yapacaklar.

Başvuru işlemlerine dair banka açıklamasında "Banka web sitesi https:// www.halkbank.com.tr bağlantısından da erişilebilecek olan, https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ adresinden yapılacak; şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir." bilgisini verdi.

Halkbank Banko Görevlisi kadrosu için başvuru yapacak olanların 150 TL başvuru ücreti ödeyeceğini duyurdu. Sınav 5 Eylül tarihinde Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa illerinde düzenlenecek.

Son Güncelleme: 06.08.2021 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326