İl Kadın Platformu Temsilcileri İçme Suyu Kaynaklarında

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, İl Kadın Platformu temsilcileriyle Kahramanmaraş Merkez’in içme suyunun karşılandığı Pınarbaşı ve Karasu kaynaklarına inceleme gezisi düzenledi.

İl Kadın Platformu Temsilcileri İçme Suyu Kaynaklarında

İl Kadın Platformu Temsilcileri İçme Suyu Kaynaklarında

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, İl Kadın Platformu temsilcileriyle Kahramanmaraş Merkez’in içme suyunun karşılandığı Pınarbaşı ve Karasu kaynaklarına inceleme gezisi düzenledi.

09 Ağustos 2018 Perşembe 10:21

Programa İl Kadın Platformu başkanı Kibar Özdemir,11 kadın platformu temsilcisi KASKİ yönetimi katıldı. Gezi’de KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar tarafından musluklarından akan suyun kaynaktan musluğa olan yolu anlatıldı. Kaynaklardaki tesisler gezdirilerek suyun hangi şartlar altında musluklara ulaştığı gösterildi.

Mustafa Uzunlar: ‘’ Kayıt Dışı Kullanım En Büyük İsraftır’’

KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar inceleme gezisinde şu açıklamayı yaptı: ‘’Kadın platformunun değerli temsilcileriyle Kahramanmaraş’ın içme suyunun kalitesini yerinde incelemek için böyle bir program tertip ettik. Suyun en önemli hale geldiği yaz mevsiminde hem suyun korunmasına, tasarrufuna, kaybolmamasına yönelik bir bilgilendirmeye de ihtiyaç olduğunu düşündük. Bununla ilgili suyun israf edilmemesi, suyun kayıt dışı kullanılmaması ki en büyük israf kayıt dışı kullanımdır. Bu konuyla ilgili sadece KASKİ’nin değil, tüm Kahramanmaraş’ın hassasiyet göstermesini hatırlatıyoruz’’ diye konuştu.

Mutlu Aslantürk:’’Su, Dünyanın En Kıymetli Hazinesi’’

Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilcisi Mutlu Aslantürk konu ile ilgili şunları söyledi: ‘’ Su, Dünyanın en kıymetli hazinesi. Kahramanmaraş da bu hazinenin en ender parçalarının bulunduğu yerlerden bir tanesi. Bize bu imkanı veren KASKİ Genel Müdürlüğüne, bizimle bu günü paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Böyle hususi bir varlığın sahibi olduğumuz için de Allah’a şükrediyoruz’’ dedi.

Kibar Özdemir:’’Kahramanmaraş Çok Ender İlde Yaşanan Şansı Yaşıyor’’

İl Kadın Platformu Başkanı Kibar Özdemir Kahramanmaraş’ın su yönünden Türkiye’deki şanslı illerden birisi olduğunu belirterek şöyle konuştu:’’ KASKİ Genel Müdürümüz Mustafa Uzunlar’ın davetlisi olarak Kadın Platformu temsilcilerimizle Pınarbaşı Kaylarımızdayız. Buradan da Andırın Karasu Kaynaklarımıza geçeceğiz. Suyumuzun kalitesini, temizliğini göreceğiz. Biz zaten kendi musluklarımızda bunu yaşıyoruz. Kahramanmaraş Çok Ender İlde Yaşanan Şansı Yaşıyor. Bizler musluklardan su içebiliyoruz. Bu bizim için çok önemli bir şey. Sayın müdürümüze ve ekibine çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Sabahat Küpelikılıç: ’’Müthiş Temiz Bir Su İçtiğimin Farkındayım’’

Kadın Girişimcileri Derneği Başkan Yardımcısı Sabahat Küpelikılıç konuşmasında şunları söyledi: ‘’ Ben Kayabaşında oturuyorum. Evimde içtiğim suyun gözüne geldim. Müthiş temiz bir su içtiğimin farkındayım. Zaten damacana su almıyordum. Bundan sonra herkese anlatacağım. Ben Kahramanmaraş’ta yaşamaktan her anlamıyla memnunum’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326