İlhan gökalp’tan tosuna tokat gibi cevap!

Kahramanmaraş’ta yerel yayın yapan Haberhanesi imtiyaz sahibi ilhan Gökalp, yeni köşe yazısında tosuna tokat gibi cevap verdi.

İlhan gökalp’tan tosuna tokat gibi cevap!

İlhan gökalp’tan tosuna tokat gibi cevap!

Kahramanmaraş’ta yerel yayın yapan Haberhanesi imtiyaz sahibi ilhan Gökalp, yeni köşe yazısında tosuna tokat gibi cevap verdi.

30 Kasım 2018 Cuma 18:08

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya da yapmış olduğu skandal açıklamalarıyla gündem olan ışıklı tosun, baba tüm hıncını basın camiasından çıkarmaya çalışmıştı. Bunun üzerine Kahramanmaraş’ta yerel haber yayını yapan Haberhanesi imtiyaz sahibi ilhan Gökalp yazmış olduğu köşe yazısı ile ışıklı tosun babaya tokat gibi cevap verdi.

İlhan Gökalp’ın o köşe yazısı.

IŞIKLI mıdır FLORASANLI MIDIR ? Sözde fenomen bizim basın medyamıza laf etmiş ?

Öncelikle şunu söyleyeyim yedi yıldır mesleğin içinden birisi olarak belirtmemde fayda var ?

Bizim memlekette Değerli , Kıymetli , Güzide denilen ama hiç bir zaman nasılsın ne derdin var denilmeyen bir meslek grubudur bu meslek.

Kameramanı gider sırtında bilmem kaç kilo ekipman taşır , sonra montajcı onu saatlerce ilmek ilmek dokur ama yine de değeri olmaz ! 
Gazete çıkartan meslektaşlarımız saatlerce o bilgisayar başında dizgi yapar ya da yaptırır yine değeri olmaz

İnternet sitesi sahibi meslektaşlarımız saatlerce ekrana baka baka haberini girer gözlerinin feri gitmiştir çünkü günlük bakmak zorundadır o ekrana yine değeri olmaz.

Basın Emekçileri evinin nafakasını çıkartmak için saatlerce koşar koşturur dil döker emek harcar alın teri döker yine değeri olmaz.

Halk der ki şurda şu sorun var yazmıyorsun medya yazar o sorunu kamuyu kurumları karşısına alır halk arkasından kaçıverir yalnız kalır yine değeri olmaz.

Mesleğin yüz karaları kirletmiştir mesleği hakkıyla yapanlar o lekeyi temize çekmek için sürekli laf yer yine değeri olmaz.

Bilgiyi aktarabilmek için sürekli kazancını harcamak zorundadır , ordan oraya koşmak zorundadır bedeni bazen zorlanır hasta olur üşür karda kışta çamurda yağmurda yine de değeri anlaşılmaz.

Kimisi dolmuşla koşar habere kimisi yayan giydiği pabuç eskir yenisini alana kadar canı çıkar yine değeri yoktur.

Sonra da bunun gibi MİLLİ BAYRAĞIMIZI / absürt bir yerine geçiren sözde fenomen çıkar laf söyler / Hakkıyla çalışan medya meslektaşlarımıza taş atar yine de değeri olmaz bu basının...

unutmadan her sektörde olduğu gibi kimisi sever birbirini kimisi sevmez ama BENİM ALIN TERİ İLE KOŞAN HAKKIYLA ÇALIŞAN HİÇ BİR MESLEKTAŞIMI BİR ALLAHIN KULU ZAN ALTINDA KOYAMAZ..!!!

Son Güncelleme: 01.12.2018 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326