Isımar Doğalgaz Şirket Müdürü Mehmet Akpınar; “Darbeye Direnişe, 15 Temmuz Dirilişi Diyorum”

Isımar Doğalgaz Şirket Müdürü Mehmet Akpınar, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, darbe gecesi birlik ve beraberlik içinde hareket eden bu milletin diriliş ruhunu yeniden yakaladığını belirtti.

Isımar Doğalgaz Şirket Müdürü Mehmet Akpınar; “Darbeye Direnişe, 15 Temmuz Dirilişi Diyorum”

Isımar Doğalgaz Şirket Müdürü Mehmet Akpınar; “Darbeye Direnişe, 15 Temmuz Dirilişi Diyorum”

Isımar Doğalgaz Şirket Müdürü Mehmet Akpınar, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, darbe gecesi birlik ve beraberlik içinde hareket eden bu milletin diriliş ruhunu yeniden yakaladığını belirtti.

13 Temmuz 2018 Cuma 18:31

Darbe haberiyle, abdest alıp meydanlara indiğini söyleyen Mehmet Akpınar; 15 Temmuzun haberini ilk aldığımda ne yapacağımı bilemedim. Yarını düşündüm. 15-20 yıllık kazanımlarımızın kaybolacağını düşündüm. Ülkenin içler acısı hali gözlerimin önüne geldi.  Fakat o anda bir ses duyduk ve kendimize gelmemiz ile sokağa çıktık. Abdestimizi alıp meydanlara indik. Sabah namazını da meydanda kıldık.” dedi.

Toplumun her kesiminden insanların ülkesi için harekete geçtiğini ve şehit olduğunu anımsatan Akpınar; “Şehitlerin içinde öğretmeni var, işçisi var, yöneticisi var, solcusu var, ülkücüsü var, apartmanda oturan var ve gecekonduda oturanı var. Bunların hepsinden eşit oranda var. Şehitlerin eşit miktarda yayıldığını duydum toplumda. Bu 15 Temmuz direnişinin tüm topluma yayıldığının göstergesidir.

15 Temmuz da, bu ülke elden gitmişti. Fakat bu millet, küllerinden doğmayı bilen bir millet. Buna şahit olduk. Dikkat edin o gün tüm çatışmalar, ayrılıklar, halk arasında ki çatışmalar, kökenler arasında ki tartışmalar, gruplar arasında ki çekişmeler o gün hepsi yok oldu. Bir bütün oldu toplumumuz, milletimiz. Çünkü bu vatan bize atalarımız tarafından emanet edilmiş, Hz. Ömer tarafından emanet edilmiş, Alparslan tarafından emanet edilmiş.

15 Temmuz gecesi Türk’ü ile Kürt’ü ile Laz’ı, Çerkez’i ile solcusu, İslamcısı ile millet samimiyet ile birleşti ve atalarımızın bize emanet ettiği toprakları milli şuurla kurtardık. Bunu göremeyen siyasetçi, bürokrat, parti yok olur, bunu anlamayan yok olur ki; keza bunu bu seçimde de gördük.” diye konuştu.

Dünya Müslümanlarının zulme direnişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında bulduğunu ifade eden Akpınar şunları söyledi:

“Bizim milletimiz sindirilmiş, korkutulmuş bir toplum, hep baskılar görmüş. Cumhuriyetten günümüze darbelerle büyüyen bir milletiz. Hakikaten çok zulüm gördü bu toplum. Sadece inancımızdan dolayı, düşüncelerimizden dolayı yargılandık. 3 yıl hapsi yattım o dönemde.  Allah dediğimiz için yaşadık bunu. Ama bu 15 Temmuz da millet kendinden bir parça buldu, Tayyip Erdoğan’da. Sadece bizim milletimiz değil, Tayyip Erdoğan’ın zaferi Gazze’de kutlanıyor, Bangladeş’te kutlanıyor, tüm orta doğuda kutlanıyor. Bütün dünya zulme direnişi Tayyip Erdoğan’ın şahsında buldu. Yine susacaktı belki bu millet, ardından gidebileceği bir lider ortaya çıkmasaydı, darbe belki de gerçekleşecekti. Bizim kahramanlara ihtiyacımız var.

Bu dirilişe ben 15 Temmuz dirilişi diyorum. Bu 15 Temmuz dirilişi yeniliklere ve değişimi açık ve hazır bir toplum olduğunu gösterdi. Değişimin başlangıcı oldu. Toplum değişiyor artık ve bu değişimi göremeyende geri kalmaya mahkum olur. Kula kullukları sorgulayan, özgür düşünen, inanan bir nesille karşı karşıyayız. Bakınız 15 temmuz dirilişiyle başlayan bu değişim sürecini çok iyi okumak gerekiyor.  Bu değişim sürecine yönelmek zorunda sivil toplum kuruluşları, partiler, sendikalar ve bütün topluluklar. Ona göre bu değişime ayak uydurmak zorundalar. Bu değişim toplumun özü. Bu toplum yeniden kendine geldi. Bu milleti yalanlarla, dolanlara, göz boyalamalarla ve tribüne oynamalarla kandırmazsın.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326