İsmail Kaya, Aday Adayı Oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İsmail Kaya, coşkulu bir kalabalık eşliğinde Ak Parti İlçe binasına gelerek aday adaylık başvurusunda bulundu.

İsmail Kaya, Aday Adayı Oldu

İsmail Kaya, Aday Adayı Oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İsmail Kaya, coşkulu bir kalabalık eşliğinde Ak Parti İlçe binasına gelerek aday adaylık başvurusunda bulundu.

14 Kasım 2018 Çarşamba 15:11

Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İsmail Kaya,coşkulu bir kalabalık eşliğinde başvurusunu gerçekleştirdi.

Programa Ak Parti İlçe Başkanı Avukat İsmail Safi,Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış,Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç,Eski Belediye Başkanları,Eski İlçe Başkanları,Mahalle Muhtarları,Mahalle Teşkilat Başkanları ve çok sayıda Partili katıldı.

Bugün Ak Parti İlçe Başkanlığına gelen Kaya, konuşmasında önce kendisini tanıttı.10 Yaşında siyasete başladığını belirten Kaya,1968 yılında Afşin’de doğdum.İlk,Orta ve Lise eğitimimi Afşin’de yaptım.Halen Erzurum Atatürk Üniversitesi Halkla İlişkiler Fakültesi son sınıf öğrencisiyim dedi.

Siyasete 10 yaşında Erbakan Hocamın Sivas mitinginde kaybolduğumda başladım diyen Ak parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Kaya,Daha sonra Milli Gençlik Vakfında arkasından Refah Partisinin Gençlik Kollarında Daha sonra 2002 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisinde 2006 yılında Sabri Türkkahraman bey ile yönetime girerek Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcılığı yaptım.Daha sonra İlçe Başkanı İsrafil bey,İlçe Başkanı Fevzi bey döneminde Parti Teşkilat Başkanlığı görevinde bulundum.2014 yılında yapılan Yerel seçimlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak seçildim.Halen Büyükşehir Belediyesinde 4 yıldır Daimi Encümen olarak görev yapmaktayım dedi.

İlçemiz Kahramanmaraş’ta en güzel bir şekilde temsil etmek için her türlü gayretin içerisinde bulundum.Bunu burada bulunan tüm vatandaşlarımda,Muhtarlarımda,Teşkilatımda biliyor.Bu konuda ciddi emekler sarfettiğime inanıyorum.Boşa gidip gelmedim diyen Ak parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Kaya,Hem Devlet tecrübesi hem de Siyaset  hem Belediyecilik anlamında yeterince tecrübe sahibi oldum.Şehrimizin tüm sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum.Bunlarla ilgili projelerden bahsetmeyeceğim çünkü aday adayıyım.Aday olduğumda bunları açıklayacağım.Mevlana diyor ya hani Hamdım,Yandım,Piştim.Bir şey dolmadan taşmaz.Biz artık taşma seviyesine geldik.Bu birikim ve deneyimlerimizi İlçemize hizmet etmek için kullanmak istiyoruz dedi.

Kaya, konuşmasında şunları söyledi;

Daha sonra bir konuşma yapan Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Avukat İsmail Safi,Partimizin Teşkilat Başkanlığından tutun her kademesinde görevlerde bulunan İsmail Kaya kardeşimiz aday adaylığı başvurusunu yaptı.Rabbim hayırlısı ise nasip eylesin.Başarılar diliyorum dedi. Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Kaya, Aday Adaylık başvurusunu Ak Parti İlçe Başkanı Av.İsmail Safi’ye sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail sahan 4 yıl önce

cikar siyasetcisi bunlar gunun adami

Avatar
ismail sahan 4 yıl önce

Allahim ne gunlere kaldik

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326