İYİ Partiye Geçti!

Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ali Taşkale İyi Parti saflarına geçti.Taşkale İyi Parti Afşin Belediye Meclis Üyesi adayı olarak gösterildi.

İYİ Partiye Geçti!

İYİ Partiye Geçti!

Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ali Taşkale İyi Parti saflarına geçti.Taşkale İyi Parti Afşin Belediye Meclis Üyesi adayı olarak gösterildi.

20 Şubat 2019 Çarşamba 10:12

Bir dönem DP İlçe Başkanlığı yapan ardından Adalet ve Kalkınma Partisine geçen,burada Afşin İlçe Başkanlığına aday olarak kazanan ancak görev verilmeyen,daha sonra Ak Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Ali Taşkale bugün İYİ Parti saflarına geçerek İYİ Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız tarafından Belediye Meclis Üyesi adayı olarak gösterildi.

Bugün İYİ Parti Afşin İlçe Başkanlığında Belediye Meclis Üyesi Aday tanıtım toplantısı yapıldı.Burada İYİ Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız tarafından Belediye Meclis Üyesi adaylarının isimleri tek tek açıklandı.Listede CHP,DSP gibi Partilerden isimler ön plana çıkarken günün sürpriz ismi Ak Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ali Taşkale oldu.

İsmi okunduğunda salona alkışlar,ıslıklar ve sloganlarla giren Mehmet Ali Taşkale, yaptığı konuşmada kimseye küskün ve kırgın olmadığını belirterek hem Adem Başkanımıza sözüm vardı onu yerine getirmek için hem de Artık Afşin'de Son noktayı koymak için bugün İYİ Parti de huzurlarınızdayım.Çalışmalarımızı bugün olduğu gibi bundan sonra da Afşin için yapacağız dedi.

Mehmet Ali Taşkale konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

Çok kıymetli başkanımızın da arz ettiği gibi bu seçim hepimiz için çok önemli Afşin'in geleceğiyle ilgili günler çok iyi yaşayacağız. Yukarıda ki insanların ne dediği çok önemli değil ülkenin bekası olabilir ülkenin birlikteliği olabilir ama bizim önceliklerimiz Afşin birlikteliği bunu da sağladığı için çok kıymetli Adem başkanıma çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ben çok uzun süreden beri siyaset yapıyorum. 1992’den beri siyasetten uzun süre Doğru Yol Partisi İlçe başkanlığı yaptım, aday oldum daha sonra Adalet ve Kalkınma Partisine Çok iyi duygularla geçtim. Adem beye de bir borcum vardı onu ödemeye geldim. Geçen seçim 2014’te belki orada ki insanlar da inanmadı bana gündüz Ak partili gece Adem Yıldız'ı destekliyor. Ama biz o terbiyesizliği yapmadık. Neyse o gün oradaydık bugün ise bu saatten sonra Adem kardeşimizin yanındayız. Ve sizlerle beraber hep birlikte mücadele edeceğiz ve bu sonuçların Afşin için çok iyi olacağına inanıyorum, inanmasam buraya gelmezdim kimseyi kötüleyerek kimseyi dışlayarak bir şeylerin olmayacağına yürekten inanıyorum. Ben Afşin'de milletin şöyle bir beklentisi olduğuna inanıyorum. Bizim dediğimiz olur Başkasının dediği olmaz o diyenlere bu seçimde O kişileri bir sonuç vermek lazım bu seçimde onların bu tavırlarını sonlandırmak lazım O duygularla buraya katıldım. Ak parti ile oradaki arkadaşlarımla hiçbir sorunum yoktur, onlardan da helallik istiyorum, belki ansızın buraya geldim ama onları da çok seviyorum ben bu seçimin sadece Afşin'e faydası olacağına inandım Ve bu seçimde bu saatten sonra ben İYİ parti ile devam ediyorum ve bu seçimde iyiliği için elimden gelen her neyse yapmaya hazırım gerek bilgim konusunda gerek becerilerim konusunda varımı, yoğumu koyacağıma sizlere söz veriyorum, hepinize minnettarım saygılarımı sunuyorum dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326