Jandarma genel komutanı Kahramanmaraş’ta!

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kahramanmaraş'ta çeşitli ziyaretler yaptı.

Jandarma genel komutanı Kahramanmaraş’ta!

Jandarma genel komutanı Kahramanmaraş’ta!

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kahramanmaraş'ta çeşitli ziyaretler yaptı.

16 Ekim 2021 Cumartesi 09:20

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Çetin ve bereberindeki Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, Kriminal Daire Başkanı Tuğgeneral Sinan Şen, Şehit Gazi Şube Müdürü Yarbay İbrahim Erarslan, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan ile Kahramanmaraş Valiliği'ni ziyaret etti.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Orgeneral Çetin ve beraberindekilerle makamında bir süre görüştü.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve beraberindeki heyet daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi'ni ziyaret ederek şehit aileleriyle bir araya geldi.

Orgeneral Çetin, burada yaptığı konuşmada, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman başlarının tacı olduğunu, devlet ve millet olarak har daim yanlarında bulunduklarını belirterek, hayırlı ve uzun ömür temennisinde bulundu.

Daha sonra Orgeneral Çetin, şehit Hakan Duyğal'ın ailesiyle bir araya geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326