Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Personel Alımı Yapacak

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi birimleri için Tekniker, Teknisyen, Temizlik personeli ve güvenlik alımı yapılacak.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Personel Alımı Yapacak

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Personel Alımı Yapacak

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi birimleri için Tekniker, Teknisyen, Temizlik personeli ve güvenlik alımı yapılacak.

13 Kasım 2021 Cumartesi 09:48

İş başvurusu gerçekleştirecek olan vatandaşların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımaları ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmaları zorunludur.

İSTİKLAL ÜİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI


• Kahramanmaraş il ilanları için son başvuru tarihi 15.11.2021 olarak açıklanmıştır.

• Başvuru işlemleri aşağıda yazılı olan kurum sites üzerinden yapılacaktır.

ÜNİVERSİTE İŞÇİ VE GÜVENLİK ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI


Üniversite işçi alımı kapsamında çalışmak isteyenlerin Son 1 yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olması ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

Tekniker alımı için başvuracakların İnternet ve Ağ Teknolojileri, Multimedya ve Network Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmaları ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

Teknisyen alımı için başvuru gerçekleştireceklerin Ortaöğretim Kurumlarının Ahşap Teknolojisi Alanı ve Dalları veya Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı ve Dallarından (Mobilya ve İç Mekan Ressamlığı Dalı Hariç) mezun olmaları v askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Güvenlik alımı için başvuru düzenlemek isteyenlerin ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olması ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Son Güncelleme: 13.11.2021 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326