Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğünde Bayrak Değişimi

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, görevi Cemal Yılmaz'dan devraldı.

Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğünde Bayrak Değişimi

Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğünde Bayrak Değişimi

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, görevi Cemal Yılmaz'dan devraldı.

18 Ağustos 2021 Çarşamba 18:46

Devir teslim töreninde konuşan İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, “Çok güzel bir şehre atanmaktan dolayı çok nasipli biri olduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Akdeniz'in Torosların eteğinde, sırtını Toroslara yaslamış bu güzel şehrimizde güzel insanlarla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yedi güzel insanın ve kahraman Sütçü İmamların memleketi, ediplerin ve şairlerin olduğu, bu edeplerle devam eden güzel öğrencilerin bundan sonra ilerlemesi açısından gayret sarf etme derdindeyiz. Bu gayretimizde müdür yardımcılarımız, şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz, eğitimin bel kemiği olan kıymetli meslektaşlarımız öğretmenlerimiz ve personellerimizin bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Birlikte iki yıl gibi bir aradan sonra inşallah 6 Eylül'de tüm okullarımızı eksiksiz bir şekilde açmanın gayretinde olacağız. Tüm vatandaşlarımız bundan emin olabilirler.

Bayrağı buraya kadar getirmek suretiyle güzel hizmetlerde bulunan Sayın Cemal Yılmaz Müdürüme de teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah biz de bizden sonra gelecek olan arkadaşımıza, görev süremiz içerisinde tuğlanın üzerine bir tuğla daha koymak suretiyle devrederiz.

Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş, gönüllerde bu sadayı bırakmak temennisiyle. Tüm Kahramanmaraşlılara selam ve hürmetlerimi iletiyorum.” dedi.

Müdürlük görevini devreden Cemal Yılmaz ise Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine 33 ay önce başladığını belirterek, “Bugün iyi bir eğitimci, iyi bir insan, iyi bir yönetici, benim de can dostum olan Yusuf Kahraman Müdürümüze, ‘kahraman şehre kahraman müdür teşrif etti’ düsturuyla teslim etmenin büyük bir mutluluğunu yaşıyorum. Bu süre içerisinde müdür yardımcılarımız, şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve diğer çalışanlarımızla beraber şehrimizde eğitim öğretim kalitesinin daha iyi noktaya ulaşması için elimizden gelen gayreti sarf ettik. Özellikle fiziki alt yapının iyileşmesiyle ilgili hâli hazırda 70’in üzerinde inşaat devam etmektedir.

Akademik kalitenin artmasıyla ilgili de planlamalar yaptık. Bir kısmını uygulama fırsatı bulduk ama yaklaşık bir buçuk yıldır salgın nedeniyle eğitimle çocuklarımızın bağlantısını kopartmayacak düzeyde süreci yönetmek durumunda kaldık. Biz bayrağı aldığımızdan daha ileri bir noktaya getirdiğimizi ümit ve temenni ediyoruz ancak bayrağı dikme görevi belki de Yusuf Müdürümüze nasip olacaktır.

Ben bu süreçte bize destek olan başta bütün Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize, artık ben de fahri bir Kahramanmaraşlı olarak yürekten teşekkür ediyorum. Çocuklarını bizlere emanet ettiler. Biz de emanetlerine ihanet etmeden, onları en güzel şekilde millî ve manevi değerlerine bağlı, memleket meselelerine duyarlı, inancı uğrunda fedakârlık yapabilecek şekilde, hem gönüllerini hem de zihinlerini besleyecek şekilde yetiştirmek için çaba sarf ettik, inşallah bundan sonra bu kalite daha da artarak devam edecektir.

Öğretmenlerimiz bizim için eğitimin kalitesi açısından en öncelikli kahramanlarımızdır. Dolayısıyla göstermiş oldukları fedakârlıklar için öğretmenlerimize, okullarımızı eğitim öğretime hazırlayan okul yöneticilerimize, müdür yardımcısı ve her kademede çalışan arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Onlarla çalışmanın ve görevi çok huzurlu bir şekilde devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah fahri bir hemşehri olarak buralarda zaman zaman olacağız ve bütün hemşehrilerimiz, eğitim çalışanlarımız ve bütün öğrencilerimize teşekkür ediyor, yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 18.08.2021 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326