Kahramanmaraş Vestel Servisleri

Yayın hayatına başladığı günden bu yana servis ağını sürekli geliştirmeye devam eden teknicservis.com sitesi,

Kahramanmaraş Vestel Servisleri

Kahramanmaraş Vestel Servisleri

Yayın hayatına başladığı günden bu yana servis ağını sürekli geliştirmeye devam eden teknicservis.com sitesi,

22 Ağustos 2017 Salı 15:01

Yayın hayatına başladığı günden bu yana servis ağını sürekli geliştirmeye devam eden teknicservis.com sitesi, işini en sağlam ve kaliteli yapan kadrolar ile yoluna devam ediyor. Günlük hayatta kullandığımız her türlü Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünü arızasında sitemize giriş yaparak işini en iyi yapan ekipler ile iletişim kurmanız mümkün. Belli bir kalite standartına göre belirlenen servis ekiplerimiz, en zorlu ve karmaşık arızaların bile üstesinden gelmeyi başarıyor. Teknik ekipman ve orijinal yedek malzeme bakımından eksiksiz olan kadrolarımıza gönül rahatlığı ile bozulan ev ürünlerini teslim edebilirsiniz. Türkiye'nin en köklü ve prestijli markalarından biri olan Vestel, çağın gereğine uygun bir şekilde tasarladığı ev ürünleri ile kullanıcıların günlük hayatını büyük ölçüde kolay hale getiriyor. Teknolojik olarak üstün olan Vestel Beyaz Eşya ve elektronik ev ürün arızalarında işini garantili yapan ile görüşerek kaliteli bir hizmet alabilirsiniz.

Ürettiği kaliteli ve sağlam Beyaz Eşya ürünleri ile hem yurt içinde hemde yurt dışında yüksek satış rakamlarına ulaşan Vestel şirketi, her açıdan ergonomik ev ürünleri imal etmeyi sürdürüyor. Asıl amacı günlük hayata kolaylık ve konfor sağlamak olan Vestel şirketi, gün içinde arıza veren her türlü Vestel cihazı, işinde uzman olan ekipler aracılığı ile tamire alıyor. En zorlu ve karmaşık ürün arızalarını bile kısa sürede garantili tamir eden Vestel Servisleri ile görüşerek arızalardan kısa sürede kurtulabilirsiniz. Bozulan ürünü tamire alırken orijinal yedek malzemeler kullanan servisimiz, arızaların çözümünde en yakın ortağınız olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326