Kahramanmaraş’ın en kapsamlı halı showroomu açıldı

Kahramanmaraş’ta birbirinden ünlü onlarca markadan yüzlerce halı çeşidinin yer aldığı kentin en kapsamlı showroomu olan Babil Halı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kahramanmaraş’ın en kapsamlı halı showroomu açıldı

Kahramanmaraş’ın en kapsamlı halı showroomu açıldı

Kahramanmaraş’ta birbirinden ünlü onlarca markadan yüzlerce halı çeşidinin yer aldığı kentin en kapsamlı showroomu olan Babil Halı düzenlenen törenle hizmete girdi.

15 Ağustos 2020 Cumartesi 16:31

Zengin çeşitleriyle Haydarbey Mahallesi Barbaros Caddesinde hizmet vermeye başlayan Babil Halı, geniş ürün yelpazesi ve fabrikadan halka aracısız fiyat politikasıyla dikkat çekiyor.

ŞEHRİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Başkan Kara, Babil Halı açılış töreninde konuşmasına, Kahramanmaraş'a kapsamlı bir showroom kazandırdıkları için Mehmet Yetiş ve Mustafa Akkoyun'a teşekkür ederek başladı.

"Açılan işletmelerimizin her biri şehrimizin ekonomisine katkı sağlamaktadır.Ticareti markaların çoğalması tüketicilerin de hem fiyat hem de hizmet noktasında seçim yapma şansı vereceği için her anlamda kazancına yönelik bir hamledir. Şehrimizin nezih bir noktasında açılan bu güzel işletmenin hem çalışanlarına hem patronlarına hem de vatandaşlarımıza yani müşterilerine hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bereketli olur" ifadesini kullandı.

AÇILIŞA ÖZEL YÜZDE 50 İNDİRİM

Firma, açılışa özel düzenlediği kampanya ile Ağustos ayı sonuna kadar ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimlerle satışı gerçekleştirecek.

Müşterilerine tüm olanakları sağladıklarını dile getiren mağaza sahibi Mustafa Akkoyun, aracısız fiyat politikasıyla Kahramanmaraş’ta fark yaratacaklarını ifade etti.

Akkoyun “Biz fabrikadan halka hizmet vererek farkımızı ortaya koymak istiyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte Kahramanmaraş’a yakışır farklı bir tarz oluşturduk. İnsanların nezih bir ortamda kaliteli ürünlerle buluşması için yola çıktık.

BİZİM İŞİMİZ HALICILIK YAPMAK

İş yerimizde onlarca markadan yüzlerce ürün çeşidi bulunuyor. Kahramanmaraş’ta 750 metre kare kapalı alanda hizmet vermeye başladık. Yeni evlenen çiftlerimiz ve evini yenilemek isteyenler Babil halıya uğramadan karar vermesinler. Çünkü biz kalite ve fiyat noktasında iddialıyız. Bizim işimiz sadece halıcılık yapmak. Tüm ürünlerimizi aracı olmadan fabrikadan halka ulaştırıyoruz. Ürünlerimizi piyasa şartlarından asgari yüzde 50’ye varan indirimlerle açılışa özel bu ay sonuna kadar bulabilirler” dedi.

KAHRAMANMARAŞ EKONOMİSİNE VE İSTİHDAMINA KATKI

Firma ortaklarından Mehmet Yetiş ise Kalitenin ve ünlü markaların halk ile buluşmasına, vesile olmanın sevincini yaşadığını dile getirerek,

"Ülkemizde üretilen neredeyse bütün halı markalarının Türkiye genelinde bulunan halı showroomuna dağıtımını yapıyorduk. Bugün ise memleketimize olan vefa borcumuzdan dolayı fabrikalardan halılarımızı alıp doğrudan Babil Halı showroomuda halkımız ile buluşturuyoruz. Çok yakın bir gelecekte ise Babil Halı showroomdan yurt genelindeki showroomlara halı dağıtımı gerçekleştirilecektir. Babil halı olarak aracı kullanmadan fabrikadan halka direk satış yapan, şimdilik yerel gelecekte genel hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Amacımız sektöre yeni bir soluk getirip, Babil ismi ülkemizin ve memleketimizin yeni markası olacaktır” diye konuştu.

Öte yandan Yetiş, Kahramanmaraş ekonomisine ve istihdamına da büyük katkılar sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Açılış törenine AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 15.08.2020 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fevzi Şahin Doğukent 4 yıl önce

Açılışa katılma fırsatım oldu. Şehrimiz için gurur verici. Tebrik ediyor, hayırlı işler, hayırlı kazançlar diliyorum.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326