Kahramanmaraş’lı Genç Müzisyenler Bir ilki Başardı

Kahramanmaraş’lı genç müzisyenler Furkan Pehlivan ve Mehmet Ali Zarifoğlu Kahramanmaraş türkülerini doğada seslendirdi.

Kahramanmaraş’lı Genç Müzisyenler Bir ilki Başardı

Kahramanmaraş’lı Genç Müzisyenler Bir ilki Başardı

Kahramanmaraş’lı genç müzisyenler Furkan Pehlivan ve Mehmet Ali Zarifoğlu Kahramanmaraş türkülerini doğada seslendirdi.

07 Ekim 2019 Pazartesi 12:43

Kahramanmaraş’lı genç müzisyenler Furkan Pehlivan ve Mehmet Ali ( Özkan ) Zarifoğlu küçük yaşlarda başlayan müzik tutkularını son zamanların trend uygulaması youtube üzerinden tüm interaktif alemin beğenisine sundu. Genç Müzisyenler Kahramanmaraş’lı bir çok ozan ve şairin türkülerini seslendirirken Türk halk müziği eserlerini seslendirdi.

Kahramanmaraş’lı Genç Müzisyen Furkan Pehlivan başlattıkları proje hakkında şu ifadeleri kullandı ;

“ Kahramanmaraş’ımızın doğa güzelliklerini videolarımızda arka fon olarak kullanıyoruz , hem şehrimizin bu güzelliklerinin tanıtılmasına katkı sağlamaya çalışırken şehrimizde yetişmiş şairlerin ozanların türkülerine ses vermeye çalışıyoruz. Büyük usta Asik Mahzuni Serif’le başladığımız türkü yolculuğunda ,bu hafta yine şehrimizin bir değeri olan Abdurrahim Karakocun türküleriyle devam etmekteyiz. Kısıtlı imkanlarla bir farkındalık yaratmaya çalışıyoruz umarım her mekanı güzellikle dolu olan Kahramanmaraş’ımızın tanıtımına bir nebze de olsa katkı sağlamaya devam ederiz. “ dedi.

Ekibin diğer üyesi Mehmet Ali (Özkan) Zarifoğlu ise şu sözlerle yeni projeleri hakkında bilgiler verdi ;

“ Doğada çektiğimiz Kahramanmaraş türküleri serisi elbetteki devam edecek Kahramanmaraş’ta ne yazık ki büyük bir kültür sorunu var. Biz Kahramanmaraş kültürünü seviyoruz ve elimizden geldiği kadar, karşılık beklemeden hizmet etmeye çalışıyoruz. Kahramanmaraş türkülerini yine bu şehrin doğal güzellikleriyle elimizden geldiğince tanıtmaya çalışıyoruz. Biz genel olarak türkülerimizi doğaya bırakıyoruz, isteyen herkes oradan alıp kendine katabilir.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326