Kahramanmaraş’ta 15 Temmuz Nöbeti

Kahramanmaraş’ta 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü yapıldı.

Kahramanmaraş’ta 15 Temmuz Nöbeti

Kahramanmaraş’ta 15 Temmuz Nöbeti

Kahramanmaraş’ta 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü yapıldı.

16 Temmuz 2018 Pazartesi 00:52

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Valilik tarafından 15 Temmuz 2016 darbe girişiminin ikinci yıl dönümü nedeniyle Demokrasi Meydanı'nda etkinlik düzenlendi. Müftülük meydanından 15 Temmuz Demokrasi meydanına kadar binlerce kişi milli birlik ve beraberlik için ellerinde bayraklarla yürüdüler. Demokrasi meydanındaki etkinlikler Kur’an tilaveti ve dualarla başladı.

Kahramanmaraş’ta 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Bayramı’nın ikinci yıl dönümünde vatandaşlar kortej yürüyüşü düzenledi.

 

15 Temmuz 2016 yılında Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından hain darbe kalkışmasının engellenmesi Kahramanmaraş’ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kahramanmaraş’ın en büyük caddesi olan Trabzon Bulvarı üzerindeki Müftülük Meydanı’nda toplanan binlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla Demokrasi Meydanı’na yürüdü. Mehteran takımı milli marşlar çaldı, ilahiler okundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Aynen 15 Temmuz 2016 gecesindeki aynı ruhla aziz hemşerilerimiz, Kahramanmaraş’ımızın güzel insanları bu meydanı doldurdular. Allah’a hamd olsun. Milletimizdeki bu ruh her zaman daha da güçlenerek devam edecek.” diye konuştu.

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ise “Maraş’ımızı  bu temayülü, bu ruhu, bu vicdanı , bu izanı, bu inancı örnek olarak gösteriliyor. Böyle bir şehirde yaşamak bir ayrıcalıktır." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
akil 6 yıl önce

15 Temmuz Anma Günü belki de; 10-15 Temmuz günleri olup, SON GÜN YÜRÜYÜŞ ve PROGRAMLAR UYGULANMALI

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326