Kahramanmaraş’ta Aşure etkinliği!

Kahramanmaraş’ta Beşir Derneği ile TÜMSİAD birlikteliğinde aşure programı düzenlendi.

Kahramanmaraş’ta Aşure etkinliği!

Kahramanmaraş’ta Aşure etkinliği!

Kahramanmaraş’ta Beşir Derneği ile TÜMSİAD birlikteliğinde aşure programı düzenlendi.

22 Eylül 2018 Cumartesi 16:28

Beşir Derneği, geleneksel Muharrem ayı Aşure programı kapsamında Demokrasi meydanında vatandaşlara aşure ikram etti.

Bu ayın sevgiye, hoşgörüye, kardeşliğe ve muhabbete vesile olmasını temenni eden Kahramanmaraş Semerkant ve Sütçü İmam Kültür Medeniyet ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hikmet Baba;

“Halkımızla buluşmak ve değerli kardeşlerimize Sütçü İmam Kültür Merkezimizin yapmış olduğu Maraşiyye Kuran Kursunu tanıtmak adına Beşir Derneği ve TÜMSİAD olarak birlikte hazırlık yaptık.

Her şeyden önce bu çalışma gönülleri feth etme çalışması. İnsanlara çalışmamız hakkında bilgiler veriyoruz. Onların hayırlarına vesile olmaya çalışıyoruz. Gayemiz hem aşureyi kutlamak hem de Kuran Kursumuzu tanıtmak. Kahramanmaraş insanımız hayırlarını bizden esirgemiyorlar. Hem maddi hem de manevi bizleri yalnız bırakmıyorlar.” dedi.

İnşaatı devam eden Kuran Kursuyla ilgili bilgide veren Baba, “Kurna Kursumuz Üngüt mevkiinde.  14 bin 500 metre kare alan üzerine kuruldu. Tesiste Kuran eğitiminin yanı sıra 200 öğrencimiz hafızlık eğitimi alabilecek. Aynı zamanda hem fitnıs, hem havuz, hem kitap okuma alanlarıyla hem de dinlenme alanlarıyla hizmet verecek. Hanımlar da 24 saat hizmet alacakları, Kurna eğitim alacakları bir alan var. Şehrimize değer katmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326