Kahramanmaraş’ta bugün hava nasıl olacak

Meteoroloji'nin 25 Mart Perşembe günü için hazırladığı hava durumu raporuna göre, Türkiye'nin büyük bir bölümünde kar yağışı bekleniyor.

Kahramanmaraş’ta bugün hava nasıl olacak

Kahramanmaraş’ta bugün hava nasıl olacak

Meteoroloji'nin 25 Mart Perşembe günü için hazırladığı hava durumu raporuna göre, Türkiye'nin büyük bir bölümünde kar yağışı bekleniyor.

25 Mart 2021 Perşembe 08:58

Meteoroloji’nin 25 Mart Perşembe günü için hazırladığı hava durumu raporuna göre, Türkiye’nin parçalı bulutlu ve çok bulutlu geçmesi bekleniyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Karadeniz Bölgesi, Batı Akdeniz, İç Ege ve Marmara Bölgesi’nin doğusu ile Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay’ın yağışlı geçeceği öngörülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Doğu Karadeniz kıyıları ve Akdeniz Bölgesi’nin sağanak yağışlı ve yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Diğer yerlerin ise kar yağışlı ve karla karışık yağmurlu geçeceği öngörülüyor.

Hava sıcaklığı

Türkiye’nin doğu kesimlerinde hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor. Türkiye’nin kıyılarında hava sıcaklığının mevsim normallerine kıyasla 4-6 derece az olacağı tahmin ediliyor. Türkiye’nin iç kesimlerinde ise hava sıcaklığının mevsim normallerine kıyasla 8-12 derece az olacağı öngörülüyor.

Rüzgâr

Türkiye’nin batı kesimlerinde rüzgârın kuzeyden ve kuzeydoğudan orta şiddette esmesi bekleniyor. Türkiye’nin doğu kesimlerinde rüzgârın güneyden ve güneybatıdan orta şiddette eseceği öngörülüyor. Doğu Anadolu Bölgesi’nin batı kesimleri ve güney kesimleri, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin doğu kesimleri ve kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’de kuvvetli rüzgâr ve yerel olarak fırtınanın etkili olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326