Kahramanmaraş’ta futbol turnuvası başlıyor

Kahramanmaraş’ta Mahalleler Arası Kardeş Lig Futbol Turnuvası düzenlenecek.

Kahramanmaraş’ta futbol turnuvası başlıyor

Kahramanmaraş’ta futbol turnuvası başlıyor

Kahramanmaraş’ta Mahalleler Arası Kardeş Lig Futbol Turnuvası düzenlenecek.

18 Ekim 2021 Pazartesi 14:27

Konuyla ilgili Gençlik ve Spor il Müdürlüğünden şu açıklama yapıldı;

“Sporun kitlelere yayılması, spora ilginin artırılması, sporun her yaştaki insanın beden ve ruh sağlığını geliştirmesi, mahalle kulüp sayılarını arttırmak sporun tabana yayılmasını ve toplumsal iletişimin saygı, sevgi, dostluk ve hoşgörü diyaloguna dönüşmesi maksatlı sporun birleştirici, zenginleştirici ve iyileştirici etkilerinin ön plana çıkarmak amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘2021 yılı Mahalleler Arası Kardeşlig Futbol Turnuvası’’ organize edilecek.

Turnuvaya katılacak Takım listeleri muhtar, öğretmen, din görevlisi, esnaf ve 16-22 (1999-2005 Doğumlu) yaş arası oyunculardan oluşacaktır.

Turnuva Şartnamesi, Esame Listesi ve Başvuru formu; Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü WEP (www.kahramanmaras.gsb.gov.tr) Sitesinden indirilecek doldurulan evraklar İl Müdürlüğüne yapılacaktır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326