Kahramanmaraş’ta lezzet festivaline yoğun ilgi

Türkiye’nin en büyük yöresel ürünler ve hediyelik eşya festivali Anatolia Gurme Fest Kahramanmaraş’ta büyük ilgi gördü.

Kahramanmaraş’ta lezzet festivaline yoğun ilgi

Kahramanmaraş’ta lezzet festivaline yoğun ilgi

Türkiye’nin en büyük yöresel ürünler ve hediyelik eşya festivali Anatolia Gurme Fest Kahramanmaraş’ta büyük ilgi gördü.

24 Şubat 2020 Pazartesi 20:20

21 Şubat Cuma günü kapılarını Kahramanmaraşlılara açan festivalde dünya rekortmeni lastik adamdan illüzyonistlere ve ateş showlara farklı gösteri sanatçılarının yer aldığı sirk gösterileriyle Çocuklara unutmaz keyif dolu anlar yaşatılıyor.

Ayrıca festivalde İzmit pişmaniyeden Karadeniz peynirlerine, Çankırı Tuzundan Isparta Gül ürünlerine, Mardin gümüşlerinden Erzurum Oltu taşı ürünlerine kadar tüm lezzetler ve el sanatları 10 gün boyunca bu festivalde olacak.

Festival ile ilgili açıklama yapan Anatolia fuar A.Ş Genel Müdürü Özgür Can Çelik, “Anatolia Yöresel ürünler ve el sanatları festivali 10 büyükşehirden sonra Bu yılda ilk defa Kahramanmaraş’ta yapıyoruz festivale gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutluyuz Kahramanmaraş bizi çok sevdi bizde Kahramanmaraş’ı çok sevdik inşallah Allah kısmet ederse bundan sonra her yıl iki kez olmak üzere 81 ilden lezzet çeşitleri ve eğlenceli gösterilerimizle Kahramanmaraş’ta olmak istiyoruz dedi.

Çelik, “Bu festivalimizde 81 ilden gelen tatlar burada vatandaşlarla buluşuyor. Vatandaşlarımız İzmir pişmaniyeden Hatay künefesine kadar 81 ilin en iyi markalarını ve ürünlerini taze taze bu fuarda bulabilecekler Bu tatları Kahramanmaraş’lılar ile buluşturmaktan çok memnunuz Oldukça keyifli bir organizasyon oluyor.”diye konuştu.

MasterCheff 1.si Uğur Kardaş Kahramanmaraş'a geliyor!

Çelik, Ayrıca “Bu festivalimizde MasterChef 1.si Uğur Kardaş 26 Şubat Çarşamba günü saat 19:00 da Kahramanmaraş Kafum fuar ve kongre merkezinde hayranları ile buluşacak bu buluşmaya tüm halkımızı davet ediyorum dedi.

Bu festivalde çocukları da unutmadık dünya rekortmeni lastik adamdan illüzyonistlere ve ateş showlara varana kadar farklı gösteri sanatçılarının yer aldığı sirk organizasyonu düzenlenecektir. Sirk organizasyonumuz ücretsizdir.

Sirk gösterileri 22 Şubat- 23 Şubat- 29 Şubat - 1 Mart tarihlerinde günde 4 seans şeklinde düzenlenecek.

Fuar alanına ücretsiz servisler kalkacak!

Servislerin kalkacağı yerler;

-Necip Fazıl Kültür Merkezi önü

- Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi karşısı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326