Kahramanmaraş’ta şirket görevlisi vatandaşları azarladı!

Kahramanmaraş’ta yapımı süren üst geçit inşaatında, şirket görevlisi olduğunu iddia eden bir kişi yoldan geçen vatandaşları azarladı.

Kahramanmaraş’ta şirket görevlisi vatandaşları azarladı!

Kahramanmaraş’ta şirket görevlisi vatandaşları azarladı!

Kahramanmaraş’ta yapımı süren üst geçit inşaatında, şirket görevlisi olduğunu iddia eden bir kişi yoldan geçen vatandaşları azarladı.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 09:56

Kahramanmaraş’ta, yayaların rahat ve güvenilir bir şekilde karşıdan karşıya geçmesi için Büyükşehir Belediyesince Trabzon caddesi üzerinde hayata geçirilen üst geçit projesi tüm hızıyla sürerken, inşaat çalışmasında görev alan şirket çalışanlarının yoldan geçen vatandaşlara karşı tutumu ‘pes’ dedirtti.

Projenin yüklenici firması Yüksel İnşaat tarafından gündüz ve gece çalışmaların devam ettiği cadde üzerinde iş güvenliği önlemlerinin yeterince alınmadığı görülürken, firmanın çalışanı olduğunu öne süren bir görevlinin vatandaşları azarlar nitelikteki sözleri halkın tepkisini çekiyor.

Çalışma alnında iş güvenliği önlemlerini almak yerine, çalışmanın yapıldığı bölgeden geçen halka sözlü tacizde bulunan şahıs, çirkin bir dille vatandaşları azarlayıp, üst geçit inşaatının çevresine usulen çekilen ancak yere düşen güvenlik şeridinin dışında kalmalarını istiyor.

Vatandaşlar ise çalışma sahasında alınan güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu, halkın ‘dikkatli’ olması yönünde hiçbir uyarı levhası ve güvenlik amacıyla şerit çekilmediğini, bunun yerine inşaatta çalışan görevlilerin hakarete varan çirkin sözlerle vatandaşları bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığını ifade ediyor.

Öte yandan, hafta sonu şirket görevlileri ile inşaat alanının yakınından geçen vatandaşlar arasında yaşanan diyalog, ‘bu kadarda olmaz’ dedirtti.

Arkadaşlarıyla bölgeden geçen bir vatandaş, şirket görevlisi olduğu anlaşılmayan ancak şirket görevlisi olduğunu söyleyen ve başında bareti olmayan kişi tarafından azarlandı.

Vatandaşa; ‘Bant çektik görmüyor musunuz?, Körmüsünüz?, çalışma var burada’ gibi hakaret varı sözler söyleyip, bölgeden uzaklaşmasını söyleyen görevli, çevredekilerin tepkisini çekti.

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, belediye yetkilerinin çalışmaları yapan şirketi, hem iş güvenliği hem de vatandaş memnuniyeti açısından denetime tabi tutması gerektiğini belirtti.

Son Güncelleme: 09.07.2018 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326