Kampta kutlama!

Kahramanmaraş Konteynır Kentte  uluslararası göçmenler günü kutlandı.

Kampta kutlama!

Kampta kutlama!

Kahramanmaraş Konteynır Kentte  uluslararası göçmenler günü kutlandı.

18 Aralık 2018 Salı 13:21

Kahramanmaraş ili Dulkadiroğlu İlçesi Kapıçam Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Konteynır Kentte “Büyüksün Türkiye sloganıyla “Her göç bir insan, her insan bir göç” temalı uluslararası göçmenler günü kutlandı. Etkinliğe Barınma Merkezi idarecileri, Suriyeli vatandaşlar ve halk oyunları ekibi katıldı.

18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü, Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından kampta kutlandı. Etkinlikte izleyicilere Bakanlığın hazırladığı infogratif tanıtım filmi, Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün kamu spotu ve Büyüksün Türkiye” reklam filmi gösterildi. Konteynır Kent Bayanlar Folklor grubu, yöresel oyunlar sergilediler.

Göç İdaresi Müdürü Harun Demirkol: “Bu yıl Uluslararası göçmenler gününü Kahramanmaraş  ilinde 2 nisan 2018 tarihinde  devraldığımız geçici barınma merkezinde  kutlamayı uygun gördük. Bu yıl Göç İdaresi Genel Müdürlüğümüzle tüm 81 ilimizle  aynı temayla kutluyoruz. “Her göç bir insan, her insan bir göç” bu yıl ki temamız. Ve sloganımız da bu yıl “BÜYÜKSÜN TÜRKİYE” dedi. (Haber Merkezi)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326