KASKİ personel alıyor

İŞKUR tarafından yayımlanan ilana göre Kahramanmaraş Su Ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü daimi kamu personeli alımı yapıyor.

KASKİ personel alıyor

KASKİ personel alıyor

İŞKUR tarafından yayımlanan ilana göre Kahramanmaraş Su Ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü daimi kamu personeli alımı yapıyor.

18 Haziran 2019 Salı 11:46

Türkiye İş Kurumu aracığı ile yayımlanan ilana göre Kahramanmaraş Su Ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü kendi bünyesine çalışacak daimi 10 (on) kişi kamu personeli alıyor. Peki, yayımlanan ilana göre personel alımına kimler başvuru yapabilecek? Başvurularda istenilen belgeler neler? Hepsinin cevabı haberimizde yer alıyor?

Yapılacak olan kamu personeli alımında hangi kadrolara olacak?  

Kahramanmaraş Su Ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğüne alım 4 kişi İnşaat Mühendisi pozisyonunda olacak. İnşaat Mühendisliği alımına başvuracak adayların 4 yıllık fakültelerin inşaat mühendisliği bölümünden mezun olmaları şartı yer alıyor. Başvuracak adayların aynı zaman kamu personeli seçme sınavı (KPSS) girmiş olması ve en az 60 puana sahip olması gerekiyor.

Kamu personeli alımında 2 kişi Bilgisayar Mühendisi pozisyonunda olacak. Bu alım için adayların 4 yıllık bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmaları şartı yer alıyor.

Genel Müdürlüğüne yapılacak alım kasap pozisyonu ile işe alınacak. Başvuru yapmak için adayların mezuniyet durumunun en az lise olması yeterli olacak. Ayrıca kamu personeli seçme sınavı (KPSS) girmiş olması ve en az 60 puana sahip olması gerekiyor.

Kamu personeli alımında 4 kişi harita teknikeri pozisyonunda olacak. Bu alım için adayların 2 yıllık öğretim veren üniversitelerin harita kadastro bölümünden mezun olmaları gerekiyor. Aynı zamanda başvuracak adayların kamu personeli seçme sınavı (KPSS) girmiş olması ve en az 60 puana sahip olması gerekiyor.

Başvurular ne zaman ve nereye yapılıyor?

İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya İŞKUR internet adresi üzerinden İş Arayan” linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabilecekler. Başvurular 24 Haziran 2019 günü son bulacak. Başvuruları kabul edilen adaylar daha sonra kura ile belirlenecek. Eksik ya da yanlış beyanda bulunan adaylar işe kabul edilse dahi başvuruların geçersiz sayılacağı belirtiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326