Kervan karda şov yaptı

Kahramanmaraş'ta Kervan pastaneleri vatandaşlara karda dondurma ve salep dağıttı.

Kervan karda şov yaptı

Kervan karda şov yaptı

Kahramanmaraş'ta Kervan pastaneleri vatandaşlara karda dondurma ve salep dağıttı.

06 Ocak 2020 Pazartesi 13:06

Hafta sonu tatilini Yedikuyular Kayak Merkezi'nde geçiren vatandaşlar, Kervan Pastanelerinin dondurma ve salep sürpriziyle karşılaştı. Karın üzerine kurulan stantta, yaklaşık 2 bin 500 kişiye 1 saat içerisinde 260 kilogram dondurma ve salep ikram edildi. Ziyaretçiler, ücretsiz dağıtılan dondurma ve salebe yoğun ilgi gösterdi.

Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu,"Kışın dondurma yenir mi?' diye her zaman tartışılıyor ama doğal dondurmanın yazı, kışı yoktur. Kahramanmaraş dondurmasının yazı, kışı olmaz, dört mevsim yenilebilir. Bugün de kayak merkezinde halkımızla beraberiz. Biz her yıl kar yağarken dondurma kesiyorduk. Bu yıl da kayak merkezinde yapalım dedik." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326