KMTSO 29. olağan meclis toplantısı yapıldı

Vali Ömer Faruk Coşkun, KMTSO 29. Olağan Meclis toplantısında, Kahramanmaraşlı iş insanlarıyla bir araya geldi.

KMTSO 29. olağan meclis toplantısı yapıldı

KMTSO 29. olağan meclis toplantısı yapıldı

Vali Ömer Faruk Coşkun, KMTSO 29. Olağan Meclis toplantısında, Kahramanmaraşlı iş insanlarıyla bir araya geldi.

31 Mart 2021 Çarşamba 12:03

Toplantıya Vali Ömer Faruk Coşkun, KMTSO Meclis Başkanı Hanifi Öksüz, KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, Meclis Üyeleri ve iş insanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hanifi Öksüz, “Sayın Valimizin ve yöneticilerimizin emekleri sayesinde şehrimiz, salgınla mücadelede önemli bir başarı sağladı. Bizlerde Pandemi sürecinde fabrikalarımızda tedbirleri artırdık. Personele yönelik farkındalık ve bilgilendirme eğitimleri sağladık. Salgın sürecinde işçilerimizin salgına karşı korunmaları için işletme içinde gerekli sosyal mesafeler ayarlandı ve araç sayısında artışlar yapılarak gerekli tedbirler alındı. Kuralları titizlikle uygulamaya devam ediyoruz” dedi.

Daha sonra Pandemi sürecinde yapılan faaliyetlerle ilgili sunum yapan Başkan Balcıoğlu ise şehrimizin sanayi yatırımları, istihdam, ithalat ve ihracat konularının yanı sıra KMTSO’nun yapılması planlanan projeleriyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Toplantıda konuşan Vali Coşkun ise “Farklı sektörlerde ilimizi ulusal ve uluslararası mecralarda söz sahibi yapan siz değerli iş insanlarımızın başarılarını daha üst seviyelere çıkarılabilmesi için tüm kamu kurum ve kuruluşları olarak her zaman yanınızda olduğumuzu hatırlatmak isterim.

Pandemi süreci bir gün elbette bitecek. Tıpkı salgınla mücadele öncesi ve esnasında olduğu gibi sonrasında da birlikte yapacağımız çalışmalar ve göstereceğimiz gayret ilimizin ekonomik ve sosyal açıdan kaderine direkt olarak etki edecektir. İlimiz ekonomisi ve istihdamı adına emek veren tüm iş insanlarımıza gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, 29. Olağan Meclis Toplantısı’nın ilimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

KMTSO 29. Olağan Meclis toplantısı, soru ve cevap bölümünün ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 31.03.2021 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326