KMTSO Başkanı Zabun’dan, bayram mesajı

Ramazan Bayramı Münasebetiyle Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun Bir Mesaj Yayınladı.

KMTSO Başkanı Zabun’dan, bayram mesajı

KMTSO Başkanı Zabun’dan, bayram mesajı

Ramazan Bayramı Münasebetiyle Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun Bir Mesaj Yayınladı.

12 Haziran 2018 Salı 17:10

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan İslam Alemi’nin en kıymetli ayı Ramazan ayını tüm bereketiyle, rahmetiyle uğurladık, yeni ümitlerle bayramın huzur ve bereketine eriştik.

Ramazan Bayramı’nın, birlik ve beraberlik içinde kardeşçe geleceğe koşmamıza vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Umuyorum ki, bu mübarek ay hürmetine dünyada ve özellikle İslam coğrafyasında insan onuruna sığmayan zulümler biter ve mazluma kurtuluş olur.

İnsani yardım konusunda dünyanın lider ülkesi Türkiye, bu inançla, tüm dünya mazlumlarına sahip çıkmakta, haksızlığa sessiz kalmayan bir cihan devleti olduğunu açıkça göstermektedir.

Böyle bir dönemde, Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunlara, hazırlanan senaryolara karşı gösterilen irade, devletiyle, iş dünyasıyla ele ele vermiş milletimizin en güçlü eseridir.

Büyümeye devam eden ekonomimizin daha güçlü, katma değeri daha yüksek bir yapıya kavuşması için aynı milli irade ve aynı birlik ruhu içerisinde hiç durmadan çalışmalı, yarınlarımıza, çocuklarımıza daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için daha hızlı koşmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam Aleminin ve yüce Türk Milletinin, aziz Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin, iş dünyamızın ve birlikte emeğimizi ortaya koyduğumuz çalışanlarımızın Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Ramazan Bayramının, ülkemize ve İslam dünyasına huzur ve selamet getirmesini temenni ediyorum.

Son Güncelleme: 05.07.2018 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326