KMTSO Yönetimi Rektör Can'ı Ziyaret Etti

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Niyazi Can'ı ziyaret etti.

KMTSO Yönetimi Rektör Can'ı Ziyaret Etti

KMTSO Yönetimi Rektör Can'ı Ziyaret Etti

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Niyazi Can'ı ziyaret etti.

04 Mayıs 2018 Cuma 13:36

Prof. Dr. Niyazi Can'ın makamında gerçekleşen ziyarette KMTSO heyeti, Can'a hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarı temennisinde bulundu.

KMTSO Başkanı Zabun yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman üniversitenin yanında olduklarını ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Zabun şöyle konuştu: “Şehrimizin güzide üniversitesi Sütçü İmam Üniversitesi’nde Rektörümüze yeni görevinde başarılar dilemek üzere tebrik ziyaretinde bulunduk. Kendilerine güzel hizmetler yapacağı temennisinde bulunuyoruz. Üniversitemiz 36 bin 500 öğrencisiyle çok önemli bizim için. Sanayi ve üniversite işbirliğini burada birlikte konuştuk, değerlendirdik. İnşallah Yönetim Kurulumuz ve ben Ticaret ve sanayi Odası olarak gerekli tüm destekleri de bundan sonrası için vereceğiz. Sanayi işbirliğini mutlaka üniversiteyle sağlamamız, artırmamız, geliştirmemiz gerekiyor. Bu konuda da temennilerimizi bildirdik.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Niyazi Can ise, KMTSO heyetine Üniversite hakkında bilgi verdi. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ve özel sektör kuruluşları ile birlikte yürütülen çalışmaların kente katma değer katacağını ifade etti.

Can, yaptığı konuşmada, “Önemli bir ziyaret gerçekleşti. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ve yönetim Kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyareti için teşrif ettiler. Bu ziyaretten çok mutluluk duyduk ve bu vesileyle de ‘birlikte Kahramanmaraş’a hangi konularda birlikte projeler gerçekleştirebilirizi’ konuştuk. İnşallah zaten var olan bu birlikteliğimiz, örneğin Teknokent’te olduğu gibi çeşitli projelerdeki ortaklığımız, Kahramanmaraş’ta Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı firmalarımızın bizlerle işbirliği içinde olduğu projelerimiz artarak devam edecek. Önümüzdeki dönemlerde bu birlikte ortaya koyacağımız çalışmalar inşallah Kahramanmaraş’a katma değer katacak.” dedi.

KMTSO Heyetinde Başkan Zabun’un yanısıra, Mehmet Beşen, Adnan Toprak, Mustafa Buluntu, Abdullah Şirikçi, Erdal Kanbur, Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, Fatih Dinçer ile Genel Sekreter M. Akif Pakdil de yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326