Komple Reklam Şirket Müdürü Gökhan Şamil Marangoz “15 Temmuz dünya mazlumları için bir milat oldu”

Komple Reklam Şirket Müdürü Gökhan Şamil Marangoz, 15 Temmuz’un dünya mazlumları için bir milat olduğunu söyledi.

Komple Reklam Şirket Müdürü Gökhan Şamil Marangoz “15 Temmuz dünya mazlumları için bir milat oldu”

Komple Reklam Şirket Müdürü Gökhan Şamil Marangoz “15 Temmuz dünya mazlumları için bir milat oldu”

Komple Reklam Şirket Müdürü Gökhan Şamil Marangoz, 15 Temmuz’un dünya mazlumları için bir milat olduğunu söyledi.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 10:10

İki yıl önce ülkemizde gerçekleşen 15 Temmuz hain Darbe girişiminin yıl dönümü münasebetiyle açıklamalarda bulunan Gökhan Şamil Marangoz, darbe kalkışmasıyla Türkiye’de, terör örgütleri ve vatan hainlerinin bertaraf edildiğini belirtti.

Vatandaşların topyekûn olarak darbeye karşı durduğunu anımsatan Marangoz şunları kaydetti:  

“15 Temmuz için çalışma yaptığınız için öncelikle size teşekkür etmek gerekiyor. Biz ülke olarak siyasi ve coğrafi konum itibari ile çok sıkıntılı durumdayız. Maalesef dış ve iç odaklar tarafından sürekli tehdit altındayız. Gerek Cumhuriyet döneminde gerek öncesinde ülkemiz üzerinde oynanan oyunlarla karşı karşıyayız.

15 Temmuz süreci bunların hepsinin topyekûn zuhur ettiği ve milletimiz adına şehitlerimiz ve gazilerimiz olması nedeniyle üzüldüğümüz ancak kazanılmış büyük bir zafer.

Bu bir domino etkisi ile mit tırlarının durdurulması, gezi olayları ve benzeri diğer yaşanan süreçler, terör örgütleri ve en sonunda FETÖ paralel yapı terör örgütüne karşı 15 Temmuzla cereyan eden ve bertaraf edilen bir süreç.

Halkımız, Cumhurbaşkanımızın emri ile hiçbir ülkede olmayan Mustafa Kemal Atatürk’ün bahsettiği damarlarımızdaki asil kan ve ruh ile tankların önüne çıktı, halkımız hainlere karşı durdular. Burada TSK ya karşı mücadele verilmedi. TSK’nın içinden seçilen satılmışlara karşı savaştılar. Bu hainler ülkemizin milli beraberliğine, birliğine ve demokrasiye kast ettiler. Orada ki insanlar da devletin namusu adına canlarını ortaya koydular. Selalar eşliğinde memleketini bu millet korudu. 15 Temmuzu böyle algılamak lazım ve 15 Temmuzu bu milletin dirilişi uyanışı olarak kabul etmeliyiz. Çünkü biz 15 Temmuzla tüm dünyaya topyekün gelseler de ellerine bir şey geçmeyeceğini öğretmiş olduk. Baskıcı ve her daim istediklerini yaptırdıkları dönemin bittiğini tüm dünyaya gösterdik.

15 Temmuz süreci tüm mazlumlara, dünyadaki dini, ırkı, rengi ne olursa olsun tüm mazlumlara, mağdurlara Cumhurbaşkanımızın Dünya 5 den büyüktür mesajı ile mazlumunda söz hakkı olduğunu gösteren dünyaya milat olmuş bir gündür. Tüm dünya tarafından takdirle izlendi. Diğer milletler tarafından takdir edildi.”

15 Temmuz zaferinin gelecek nesillere iyi anlatılması gerektiğini de ifade eden Marangoz;

“Bu nokta da bize çok fazla iş düşüyor, millet olarak. 15 Temmuzu her yıl anmamız lazım. Şehitlerimizi gazilerimizi anmalıyız. MEB’in takdir ettiğim çalışmaları var. Bireysel olarak biz de çocuklarımıza bu milli günü, destani direnişi en doğru şekilde anlatmalıyız ve nesillere aktarmalıyız.

Biz son İslam sancağını taşıyan ecdadın torunları olarak çok sıkıntı çeken atalarımızdan ders alarak atalarımızın bize bıraktığı eserlere sahip çıkarmalıyız. Tabi ki 15 Temmuzun son olmasının temenni etsek de bulunduğumuz konum nedeni ile üzerimizde hep oyunlar oynanacak bizim ileriye gitmemizi istemeyecekler. Ama bizim halk olarak bilinçlenip olaya geniş çerçeveden bakıp 15 Temmuzu iyi anlamamız lazım. Ve birbirimize doğruyu anlatıp birbirimize sahip çıkmamız lazım. Birlik olup zalimlere fırsat vermemeli, 15 Temmuzu yaşayıp şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine ülkemizi muhafaza etmeliyiz. Şehitlerimize rahmet gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.07.2018 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326