KSÜ Yemekhanesi, “Beyaz Tabak Ödülü” Aldı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Avşar Yerleşkesi Merkez Kafeterya Yemekhanesi, Kahramanmaraş Valiliği tarafından uygulamaya konulan ‘Gıda Güvenliği Eylem Planı’ kapsamında asgari teknik ve hijyenik şartların üstünde hizmet veren toplu tüketim işletmelerine verilen “Beyaz Tabak Ödülü”ne layık görüldü.

KSÜ Yemekhanesi, “Beyaz Tabak Ödülü” Aldı

KSÜ Yemekhanesi, “Beyaz Tabak Ödülü” Aldı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Avşar Yerleşkesi Merkez Kafeterya Yemekhanesi, Kahramanmaraş Valiliği tarafından uygulamaya konulan ‘Gıda Güvenliği Eylem Planı’ kapsamında asgari teknik ve hijyenik şartların üstünde hizmet veren toplu tüketim işletmelerine verilen “Beyaz Tabak Ödülü”ne layık görüldü.

13 Mart 2018 Salı 17:19

Kahramanmaraş'ta güvenilir gıda arzının istenilen düzeylere çıkarılmasını sağlamak amacıyla uygulamaya konulan “Gıda Güvenliği Eylem Planı”  kapsamında Kahramanmaraş Valiliği tarafından; KSÜ, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı, Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü, Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği,  Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanlığı ve Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığından üyelerin katılımıyla Gıda Güvenliği İzleme Kurulu oluşturuldu.

Gıda Güvenliği İzleme Kurulu toplantıları neticesinde asgari teknik ve hijyenik şartların üstünde faaliyette bulunan lokanta, otel, kafe gibi işletmelere ‘Beyaz Tabak Ödülü’ verilmesi kararlaştırıldı. ‘Beyaz Tabak Ödülü’ için başvuruda bulunan işletmelerde yapılan denetimler neticesinde ödül almaya uygun görülen işletmeler belirlendi. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Yerleşkesi Merkez Kafeterya Yemekhanesi, kalite ve temizliğiyle ‘Beyaz Tabak Ödülü’nü alırken ödüller Kahramanmaraş Kervanhan’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, Gıda Güvenliği İzleme Kurulu üyeleri ve işletme temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninin açılış konuşmasını Kahramanmaraş Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Mustafa Bozkurt yaptı. Projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Bozkurt, büyük özveri ve emekler neticesinde ödül almaya hak kazanan işletmeleri tebrik etti.

Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Cihan Eroğul ise uygulamaya konulan “Gıda Güvenliği Eylem Planı”  hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Yapılan denetimler neticesinde ödüle layık görülen işletmelerin belirlendiğini belirten Eroğlul, 3 aylık sürelerle denetimlerin tekrarlanarak şartları taşıyan işletmelere ödüller verilmeye devam edeceğini, şartları sağlamadığı tespit edilen işletmelerin ise ödüllerinin geri alınacağını söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Yerleşkesi Merkez Kafeterya Yemekhanesi ‘Beyaz Tabak Ödülü’nü Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci, Kahramanmaraş Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Mustafa Bozkurt’un elinden aldı.

Ödül töreninde konuşan Rektör Deveci, üniversite yemekhanesinin şartlarının iyileştirilmesinde emeği geçen yönetici ve personel kadrosunu tebrik ederek başarılar diledi. Ödül alan diğer işletmeleri de tebrik eden Rektör Deveci, “İnşallah ulaştığımız kaliteyi korur ve arttırırız. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitemizi hep birlikte daha ileriye götüreceğiz.” diye konuştu.

Törende Kervan Pastanesi Dondurma Gıda Tarım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Cafe Bistro Şubesi ile birlikte DNA Akademik Eğitim Kurumları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Eğitim Kurumları Yemekhanesi de ‘Beyaz Tabak Ödülü’ aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326