Künefe için Hatay’a gitmenize gerek yok! Etiler Künefe Hizmete Girdi

Künefe yemek için Hatay’a gitmenize gerek yok. Yiyenin bir daha yemek isteyeceği, damak çatlatan lezzetiyle Etiler Künefe Kahramanmaraş’ta hizmete açıldı.

Künefe için Hatay’a gitmenize gerek yok! Etiler Künefe Hizmete Girdi

Künefe için Hatay’a gitmenize gerek yok! Etiler Künefe Hizmete Girdi

Künefe yemek için Hatay’a gitmenize gerek yok. Yiyenin bir daha yemek isteyeceği, damak çatlatan lezzetiyle Etiler Künefe Kahramanmaraş’ta hizmete açıldı.

11 Aralık 2018 Salı 10:38

Eşsiz künefeleriyle, 'Ben daha önce künefe yememişim' diyeceğiniz, birçok damak tadına uygun lezzete ev sahipliği yapan Etiler Künefe; farklı çeşitleri ve sunum tarzıyla farkını ortaya koyuyor.

BOL ÇEŞİT

Etiler Künefe, hijyen ve lezzeti ön planda tuttuğu bol çeşitli eşsiz tatlılarıyla da sektöre renk kattı. Künefelerinde birçok çeşidi barındıran Etiler Künefe’nin oldukça dikkat çeken lezzetleri de bulunuyor.

Dondurma ve kadayıf ile hazırlanan Antep fıstığı ile donatılan kızarmış dondurma, eşine az rastlanır lezzetlerinden sadece birkaçı. Special künefede peynir-fıstık karışımı ve künefenin üzerinde kendine yer bulan iri fıstık taneleri de oldukça dikkat çekiyor.

LEZZETİN SIRRI BURADA YATIYOR

Hızlı servisi, lezzeti ve ferah ortamı ile Kahramanmaraş’ta künefe yiyebileceğiniz en iyi adreslerden biri olan Etiler Künefe’de, kullanılan her ürün kendi yöresinden geliyor, lezzetin sırrı da burada yatıyor.

Sinan ustanın, MADO’nun ülke genelindeki birçok şubesinde 26 yıl çalıştıktan sonra hizmet sektörüne yatırım kararı almasıyla Kahramanmaraş’ta hayat bulunan Etiler Künefe, yaklaşık bir ay önce Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi’nde hizmete açıldı.

İş yerinde 25 çeşit künefe yapıldığını söyleyen Sinan Kutluksaman; “Mado’nun ülke genelindeki birçok şubesinde çalıştım. En son memleketime dükkanımızı açtık. Kamuoyu araştırması yaptık iş yerinin ismini belirlemek için en son Etiler ismi üzerinde karar kıldık. Bir ay öncede hizmete açtık. Açılışa özel künefeyi 7,5 TL’den satışa sunduk.” dedi.

KIZARMIŞ DONDURMA TAVSİYESİ

Tatlılarda katkı maddesi bulunmadığını belirten Kutluksaman; “Künefemiz saf, katkısız. Kullandığımız ürünleri üretildiği merkezlerden getiriyoruz. Fıstığı Antep’ten, peyniri Hatay’dan getiriyoruz. Odun ateşinde pişirdiğimiz künefemizi Müşterilerimizin damak tadına sunuyoruz. 25 çeşit künefe yapıyoruz. Özelikle dışı kadayıf içi dondurma olan kızarmış dondurma menümüzü şiddetle tavsiye ediyorum. Bizi tercih ederek bu lezzeti tadan müşterilerimiz sırf bu lezzet için bize geliyorlar.” diye konuştu. (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326