Liste savaşları!

Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler seçimine doğru hızla yol alıyor.

Liste savaşları!

Liste savaşları!

Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler seçimine doğru hızla yol alıyor.

20 Şubat 2019 Çarşamba 17:01

Seçime az bir süre kaldı. Artık son düzlük göründü. Partiler Belediye Meclis Üye listelerini belirledi.

Özellikle ittifak çatısı altında birleşen partiler meclis listelerinde birbirlerine kontenjan verdiler.

Adeta liste savaşının yaşandığı bu süreçte Avukatlar, İnşaatçılar ve para baronlarının yönlendirdiği kişiler listelerde yer edinmek için büyük savaş verdiler.

Kahramanmaraş’ın geleceği için önemli kararlar verecek olan bu meclis üyeleri göreve geldiklerinde umarın kendileri için çalışmazlar.

Geçtiğimiz dönemde alınan imar kararlarına bakıldığında mevcut üyelerin nasıl bir yol izlediği herkesin malumu. Kimlerin işine yaradığını, kimlerin vole vurduğunu anlatmaya gerek yok.

Bu dönemde öyle şeyler odu ki; insanlar duydukların ‘hadi canım’, ‘bu kadar da olmaz’ türünden tepkilerle yaşananları hayret içerisinde izledi. Mahkemelerde davalar açıldı ama değişen pek bir şey olmadı.

Yeni bir başkan, yeni bir yönetim ve yeni bir meclis 31 Mart sonrası iş başına gelecek.

Umarım bu meclis ve yönetim kendi çıkarlarını bir kenara bırakıp Kahramanmaraş’ın geleceği için çalışır. Kendi iç denetim mekanizmasını sağlıklı bir şekilde işleterek şehre ihanet niteliğindeki kararlar karşına set çeker.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326