MARAŞFED Delegeleri İle Buluştu

Kısa adı MARAŞFED olan Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu delegeleri ile tanışma, çalışma kurullarının belirlenmesi ve yaklaşan 12 şubat kurtuluş bayramı etkinlik programını istişare etmek üzere İstanbul – Bağcılar’daki Federasyon merkezinde bir araya geldi.

MARAŞFED Delegeleri İle Buluştu

MARAŞFED Delegeleri İle Buluştu

Kısa adı MARAŞFED olan Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu delegeleri ile tanışma, çalışma kurullarının belirlenmesi ve yaklaşan 12 şubat kurtuluş bayramı etkinlik programını istişare etmek üzere İstanbul – Bağcılar’daki Federasyon merkezinde bir araya geldi.

14 Ocak 2019 Pazartesi 10:16

Resmi kuruluşu 20 aralık 2018 tarihinde gerçekleşen MARAŞFED geçtiğimiz günlerde ilk yönetim kuruluyla yaptığı görev dağılımı toplantısının ardından, şimdide her dernekten beş temsilcinin oluşturduğu delegeleri ile bir araya gelerek Kahramanmaraş adına neler yapılması gerekliliği üzerine istişare toplantısı düzenledi.

İstanbul Bağcılar da merkezi olan Kahramanmaraş Dernekler Federasyonunun delege tanışma ve istişare toplantısına katılım yoğundu. Delegelerin detaylı bir şekilde tanışmalarının ardından, öncelikle hem kurucu derneklerin, hem Federasyonun hemde en önemlisi temsil ettiğimiz şehrimizin adına neler yapılmalı ve nasıl yapılmalı soruları istişare edildi.

EĞİTİM, KÜLTÜR, GENÇLER, KADINLAR, SOSYAL İŞLER, ENGELLİLER VE YAŞLILAR, HUKUK, EKONOMİ, SAĞLIK ve İLETİŞİM kurullarında görev almak ve çalışma yapmak isteyen delegeler belirlendi. Bu konuların detayı, belirlenme şekilleri ve yapılmak istenenler üzerine detaylı istişareler yapıldı.

Hep beraber başaracağız…

Konu hakkında açıklama yapan MARAŞFED başkanı Uğur YİNANÇ, öncelikle federasyonumuz hayırlı ve uğurlu olsun. Amacımız Kahraman şehrinden kopup gurbette yaşayan hemşerilerimizin daha derli toplu bir arada olması, faaliyetlerini daha rahat yürütebilmesi, gençlerimizin ve kadınlarımızın bir birinden haberdar olması, eğitime destek ve Kahramanmaraş’ımızı metropol şehir İstanbul da hakkıyla temsil edebilmektir. Bunu hep beraber başaracağız inşaallah. Bu belirlediğimiz on komitenin hepsinde ihtiyaca cevap verebilecek seviyeye gelmek için çok çalışacağız. Bu konuda danışma meclisimizde olacak olan Siyasilerimize, Yerel Yöneticilerimize, Bürokratlarımıza, Akademisyenlerimize, Meslek Odalarımıza, Üniversitelerimize ve İş Adamlarımızla entegre olmaya, onlarla istişare ederek yapılmasını planladığımız işlerle ilgili ortak yol bulmaya gayret edeceğiz. Çalışmak ve gayret bizlerden netice Allah’tandır, katıldığınız için teşekkür ediyorum,  dedi.

Program da yaklaşan 12 şubat kurtuluş bayramı etkinliği için Kahramanmaraş’ta yapılacak tarihle çakışmadan hafta içerisinde uygun bir zamanda anlamlı bir program hazırlanması için ortak karar verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326