MARFİ, 2017’yi lider kapattı!

Fiat Kahramanmaraş Bayi Marfi Otomotiv, 2017 yılını lider tamamladı.

MARFİ, 2017’yi lider kapattı!

MARFİ, 2017’yi lider kapattı!

Fiat Kahramanmaraş Bayi Marfi Otomotiv, 2017 yılını lider tamamladı.

10 Ocak 2018 Çarşamba 14:20

Türkiye’nin önde gelen otomotiv markalarından biri olan Fiat, 2017 yılında Kahramanmaraş’ta araç satışında lider oldu. Konforu ve fiyat avantajıyla rakiplerine göre kentte en çok tercih edilen araç olan FİAT, 2018 model araçlar bu ay sonunda Marfi’de görücüye çıkacak.

2017’yi lider tamamladıklarını aktaran Fiat satış Müdürü Abdullah Yenikomşu, yılsonu fiyat avantajıyla satışların devam ettiğini bildirdi.

Ay sonu itibarı ile yeni model araçların showroomda yerini alacağını hatırlatan Yenikomşu; “Marfi Kahramanmaraş’ta FİAT’ı il lideri yaptık. Başarıyı göğüsledik. Ocak ayının aracı 500L. Yine Egea var. 2017 yılının en çok satan aracı oldu. 2018 yılı araçlarımız bu ay sonu itibarı ile showroomda olacak. 2017 yılı araçlarımız yılsonu fırsatlarıyla satışa devam ediyor. Fiorino ve Doblo’larda 30 bin TL’ye 18 ay 0 faizle kredi avantajımız var. Yine 5 bin peşin, kalan tutar 48 ay vadede olmak üzere kredi avantajlarımız var.” diye konuştu.  

Ocak ayının otomobili olarak 500 L’yi seçtiklerini aktaran Yenikomşu, Geniş bir SUV aracı olarak tasarlanan ve zamanla daha kompakt bir yapıya ulaşan 500L’nin tam bir aile arabası olduğunu kaydetti.

Son derece üst düzey bir teknolojiye sahip olan ve geniş aile aracı olarak tercih edilen araçla ilgili bilgi veren Yenikomşu şunları söyledi;

“500L farklı dış görünümüyle ilgi görüyor. Multijet motora sahip. 1.3 dizel, 1.4 benzinli motorlar mevcut. Donanımına göre, dijital klima, navigasyon, çekiş özelliğine sahip. 500 L Müşterilerimizin ilgi gösterdiği araçlar arasında yerini koruyor. Ocak ayında bu aracın satışta lider olacağı kanaatindeyiz. Bu araç Kahramanmaraş halkına hitap ediyor.” (Muttalip Akkuş)

ARACIN ÖZELLİKLERİ

Teknolojik donanım açısından birçok standart özelliğe sahip olan Fiat 500L, birçok modelden farklı özellikler barındırıyor.

Panoramik cam tavan

Elektrikli ön ve arka camlar

Uzaktan kumandalı merkezi kilit

Eve kadar takip sistemli farlar

Bel ve yükseklik ayarlı sürücü koltuğu

Start&Stop

Çift bölgeli otomatik klima

Park ve far sensörü

Hillholder (Yokuş Yukarı Kalkış Desteği)

Cruise Control (Hız Sabitleme Sistemi)

5’’ dokunmatik ekranlı Radio&CD&MP3

U-Connect müzik sistemi direksiyondan kumanda düğmeleri

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326