Mehmet Akpınar aday adaylığını açıkladı!

Kahramanmaraş’ta, Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akpınar belediye başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığını açıkladı.

Mehmet Akpınar aday adaylığını açıkladı!

Mehmet Akpınar aday adaylığını açıkladı!

Kahramanmaraş’ta, Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akpınar belediye başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığını açıkladı.

07 Kasım 2018 Çarşamba 16:09

Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken partilerin aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte siyaset arenası da ısınmaya başladı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkanlığı için Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akpınar, Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığında aday adaylığı için başvuru yapan Akpınar; “Önce insan sonra medeniyet sloganıyla yola çıktım. Bu hizmet yarışında bende varım dedim. Bizde bu yarışın bir tuğlası olabilirmiyiz diye aday oldum.” dedi.

Öz geçmişiyle ilgili kısa bir bilgi verdikten sonra açıklama yapan Mehmet Akpınar; “ “2014 yılında Kahramanmaraş’ta Ak Parti saflarında belediye meclis üyesi olarak göreve başladım. Halen mecliste plan ve bütçe komisyonunda görev yapmaktayım. Bu hizmet yarışında bende varım dedim. Bu hizmet yarışında tüm aday adayları, bütün başkanlarımız hepsi bir birinden kaliteli insanlar. Bizde bu yarışın bir tuğlası olabilirmiyiz diye aday oldum. Önce insan sonra medeniyet sloganıyla yola çıktım. İnsana değer veren bir yönetim istiyoruz, katılımcı belediyecilikle, belediyeciliğe devam etmek istiyorum. Ve partime katkıda bulunmak istiyorum. Partimizin her kademesindeki dava arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’da Akpınar’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ak Parti’deki herkesin hizmet yarışında olduğunu vurgulayan Avşaroğlu; “Partimizin aday adaylığı süreci başladı. Ak Partide bu başkanlılıkların hepsi hizmet yarışı. Hep beraber bu yolda yürüyoruz. Mehmet bey de birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan bir tanesi. Rabbim yolun açık etsin, hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. 

MEHMET AKPINAR KİMDİR?

Mehmet Akpınar; 1973 yılında Duraklı mahallesinde doğdu

Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi’nde yatılı okuduktan sonra Sütçü İmam Üniversitesinde İktisadı İdari Birimler Fakültesi İşletme bölümünü bitirdi. Ardından İmam olarak Diyanet İşleri Başkanlığında göreve başladı.

28 Şubat sürecinde sebepsiz yere görevden atıldı, 2 yıl 10 ay ceza evinde kaldı. Devlet Güvenlik mahkemeleri kapatılmasıyla 2003 yılında tüm hakları iade edildi. 2003 yılında Vakit Gazetesi Bölge koordinatör yardımcılığında bulundu. 2006 yılında Isımar Isı Sistemleri üzerine kendi şirketini kurarak iş hayatına atıldı.

Evli ve 4 çocuk babası olana Akpınar, 2009 yılında Mali Müşavirlik belgesi aldı. (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 07.11.2018 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326