Mehmet Akpınar;  “Makam başkanlığı yapmayacağım”

31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimler için partiler çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda AK Parti, Kahramanmaraş’ta Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkanlıkları için aday adayı olarak başvuranlar arasında temayül oylaması gerçekleştirdi.

Mehmet Akpınar;  “Makam başkanlığı yapmayacağım”

Mehmet Akpınar;  “Makam başkanlığı yapmayacağım”

31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimler için partiler çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda AK Parti, Kahramanmaraş’ta Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkanlıkları için aday adayı olarak başvuranlar arasında temayül oylaması gerçekleştirdi.

18 Kasım 2018 Pazar 15:01

Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı için Temayül’e katılan aday adaylarından Mehmet Akpınar;  “Ben yüreklere dokunmak istiyorum. Bizde reysimizin yolunda Dulkadiroğlu belediye yönetimine talip olduk. Başkan olursam mezhep ve meşrebine bakmadan bütün insanımıza eşit şekilde adaletle hükmedeceğime söz veriyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın İstanbul Belediye başkanlığı döneminde gönüllere girdiğini, başkanlığa giden yolda milletin teveccühünü bu şekilde kazandığını anımsatan Mehmet Akpınar,     

“Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan başkan olduysa, Cumhurbaşkanı olduysa bunun temeli İstanbul Belediyesinde atılmıştır. İstanbul’da belediye ile gönüllere girebilen, insanlarla aynı tastan çorba için bir belediye başkanı olarak tanıdık. İstanbul Belediyesindeki gönül belediyeciliğinin tüm Türkiye’ye yansıdığını gördük.  Bizde reysimizin yolunda Dulkadiroğlu belediye yönetimine talip olduk.” Diye konuştu.

Belediye Başkanı seçilmesi durumunda hedeflerini aktaran Akpınar şöyle konuştu; 

“2019 seçimlerini sayın Cumhurbaşkanımız gönül belediyeciliği olarak adlandırdı. Bende gönüllere girdiğimi düşünüyorum. Isımar ısı sistemleri ile halkın içerisindeyim. Yaklaşık 10 bin konuta doğalgaz çekmek suretiyle de bizzat halkın içindeyim.” 

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ YAPACAĞIMA İNANIYORUM”

“Bütün STK’larla ortak projelerimiz oldu. Ben yüreklere dokunmak istiyorum. Gönül belediyeciliğini yapacağıma inanıyorum. Bunu da insan merkezli yönetim ve ortak akılla yapacağıma inanıyorum. Danışma kurulları oluşturup hafta en az bir mahalle dolaşarak insanların istekleri doğrultusunda kendi projelerimi şekillendirmek istiyorum.”

“MAKAM BAŞKANLIĞI YAPMAYACAĞIM”

“Öncelikle tüm kesimlere hitap eden bir danışma kurulu oluşturmayı düşünüyorum. Böylece şehri birlikte yönetmiş olacağız. Bunun yanında ‘belediyem benimle’ projesi ile her hafta bir mahallede insanlarla bir araya gelip yapılacak projeleri birlikte belirleyeceğiz. Makamda oturmayı düşünmüyorum. 15 Temmuzda bu ülkeyi kurtaran milletimiz bizim baş tacımızdır. Allah nasip ederde başkan olursam sadece oy verenlerin değil, oy vermeyenlerinde, mezhep ve meşrebine bakmadan bütün insanımıza eşit şekilde adaletle hükmedeceğime söz veriyorum.”

MEHMET AKPINAR KİMDİR?

Mehmet Akpınar; 1973 yılında Duraklı mahallesinde doğdu

Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi’nde yatılı okuduktan sonra Sütçü İmam Üniversitesinde İktisadı İdari Birimler Fakültesi İşletme bölümünü bitirdi. Ardından İmam olarak Diyanet İşleri Başkanlığında göreve başladı.

28 Şubat sürecinde sebepsiz yere görevden atıldı, 2 yıl 10 ay ceza evinde kaldı. Devlet Güvenlik mahkemeleri kapatılmasıyla 2003 yılında tüm hakları iade edildi. 2003 yılında Vakit Gazetesi Bölge koordinatör yardımcılığında bulundu. 2006 yılında Isımar Isı Sistemleri üzerine kendi şirketini kurarak iş hayatına atıldı.

Evli ve 4 çocuk babası olana Akpınar, 2009 yılında Mali Müşavirlik belgesi aldı. (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 19.11.2018 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326