Mehmet Sabancı’dan Bayram Mesajı

Kahramanmaraşlı Siyasetçi ve İş adamı Mehmet Sabancı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mehmet Sabancı’dan Bayram Mesajı

Mehmet Sabancı’dan Bayram Mesajı

Kahramanmaraşlı Siyasetçi ve İş adamı Mehmet Sabancı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

11 Mayıs 2021 Salı 14:45

Bayramın birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu belirten Sabancı, dostluk ve kardeşliğin yaygınlaştığı, umutların yeşerdiği bayramların ülkemizle birlikte tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabb'imden niyaz ediyorum. Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakarlığın simgesi olan Ramazan bayramını çok iyi kavramak mecburiyetindeyiz." ifadesini kullandı.

Mehmet Sabancı mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Soka çıkma kısıtlamasında telefonla da olsa aile büyüklerimizin hayır dualarını alırken, gözlerimizin nuru, evlerimizin neşesi olan çocuklarımızı sevindirip, öksüzleri, yetimleri, garipleri de asla unutmayalım.

Bu duygularla bayramımızın Allah katında makbul olmasını diliyor, huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmenizi Rabb'imden temenni ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326