Mehmet Zahid Aydemir; “Ayrımcılık yapmadan hizmet edeceğim”

Çağlayancerit Belediye Başkanlığına Ak Parti’den aday adayı olan eğitimci Mehmet Zahid Aydemir, Turizm, eğitim, spor ve sağlık alanlarındaki projelerini kamuoyu ile paylaştı.

Mehmet Zahid Aydemir; “Ayrımcılık yapmadan hizmet edeceğim”

Mehmet Zahid Aydemir; “Ayrımcılık yapmadan hizmet edeceğim”

Çağlayancerit Belediye Başkanlığına Ak Parti’den aday adayı olan eğitimci Mehmet Zahid Aydemir, Turizm, eğitim, spor ve sağlık alanlarındaki projelerini kamuoyu ile paylaştı.

17 Kasım 2018 Cumartesi 22:26

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden istifa ederek başkanlık yarışına katılan Mehmet Zahid Aydemir; “Partim uygun görüp, milletimiz bu görevi bize vermek isterse yerel yönetimlerde milletimize hizmet etmek asıl amacımız olacaktır.” dedi.

“AHLAKLI SİYASET YAPARAK HİZMET EDECEĞİZ”

Partili partisiz, ayrımcılık yapmadan toplumun tüm kesimlerine eşit hizmet götüreceğini belirten Aydemir; “Partili partisiz, ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden faydalanmasını sağlayacağız. İnsanların arzusu bu, bize bunun için oy versinler. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi ‘siyasetin limanı ahlaktır.’ Vatandaşlarımız bizim ahlaklı siyaset yaparak hizmet yapacağımıza inansınlar.” diye konuştu.

Hayat geçirmeyi planladığı projeleriyle ilgili de bilgi veren Aydemir, ilçenin en önemli probleminin ulaşım sorunu olduğunu vurguladı.

Tüm problemlerin ulaşıma dayalı olduğunu savunan aydemir yapacağı hizmetleri şöyle sıraladı:

“Çağlayancerit’in ulaşım probleminin mutlaka çözülmesi gerekiyor. Göreve geldiğimizde hükümetimizden tek bir hizmet istiyoruz, oda sadece yol problemimizin çözülmesini. İlçemize katma değer katabilmemiz için Kahramanmaraş’a en kısa mesafeden gidiş-gelişi sağlamamız gerekir. Ben bu noktada iddialıyım. Çağlayancerit’in geleceğini ipotek altına alınacaksa bu yol için almaya hazırım. Yol problemi çözülmeden biz ilçeyi altınla da kaplasak hiçbir anlam ifade etmeyecek. Çünkü tüm problemlerimiz ulaşıma dayalı.”

“İLÇEMİZİ YAZ TURİZMİNE AÇACAĞIZ”

“Eğitim, tarım ve spor alanındaki projeler hazırladık. Boylu göleti ve alt tarafındaki alana amatör futbol kampı alanı projemiz var. Bu ulaşım problemini çözdükten sonra yapacağımız en büyük projemiz olacak. Kahramanmaraş bölgesinde amatör futbol kulüplerinin en büyük eksikliği böyle bir kamp alanının olmayışı. Bu projeyle bölgeye inşa edilecek tesis ilçemize ciddi katkı sunacak.

Yukarı kaya mevkiine kale ve cam teraslı bungee jumping sporunun yapılabileceği bir tesisi kurmak. Böylece ilçemizi yaz turizmine açmış olacağız.”

“EKMEK EVİ PROJEMİZ VAR”

“Ayrıca ekmek evi projemiz var. Daha hijyenik ortamda daha kısa sürede vatandaşımıza yufka ekmeğini kendi getirdikleri malzemeyi ekmek evinde yoğurup, açıp, pişirdikten sonra kendilerine teslim edeceğiz.”

“ÇOCUK SOKAĞI VE SAĞLIK EVİ PROJEMİZ VAR”

“Her bir kilometre çaptaki alanlara, çocuk sokağı dediğimiz küçük park ve hemen yanı başına sağlık evi inşa etmek. Çocukların kendilerine vakit geçirebileceği oyun alanları kuracağız. Sağlık evleriyle de vatandaşlarımız hastaneye gitmeden iğnesini vuruna bilecek, pansumanını yaptırabilecek.

İlk icraatımız ilçemize kapalı bir düğün salonu kazandırmak olacak. Çünkü ilçemizde böyle bir tesisi yok. Özellikle kış döneminde düğün gibi toplu organizasyonlarda insanlar büyük sıkıntı çekiyor. Bu problemi de ortadan kaldırmış olacağız.” (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 17.11.2018 22:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326