MHP İl Başkanı Doğan’dan kurtuluş mesajı

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

MHP İl Başkanı Doğan’dan kurtuluş mesajı

MHP İl Başkanı Doğan’dan kurtuluş mesajı

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

11 Şubat 2020 Salı 21:44

Doğan, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını aynı ruh ve heyecanla bir kez daha yaşadıklarını söyledi.

Kahramanmaraş’ın kahraman evlatlarının 100. yıl önce kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle, ‘Maraş bize mezar olmadan düşmana gülizar olmaz' diyerek şanlı bir zafere imza attığını belirten Doğan 12 Şubat'ın, Maraş'ın düğün ve bayram günü olduğunu ifade etti.

Doğan mesajında şunları kaydetti;

“Bugün bu esenlik günlerini barış içerisinde bizlerin bir arada yaşamasını sağlayan ve bu vatanı bize emanet eden ecdadı minnetle ve şükranla anma günüdür.

Bugünün istiklal ve istikbalin, geçmişle geleceğin buluşma günüdür. Bugün namus günüdür.

Bugün ilk kurşunu namus ve özgürlük için atan Sütçü İmam'ın, "Kalesinde düşman bayrağı dalgalanırken cuma namazı kılınmaz çünkü özgür değiliz." diyen RIDVAN HOCA'NIN, Kuvayımilliye'nin lideri ARSLANBEYLERİN, SENEM AYŞELERİN, ÇAKMAKÇI SAİTLERİN, ABDAL HALİL AĞALARIN ve bir birinden değerli kahramanların hatırlanma günüdür.

O kahramanları, o gazileri, o şehitleri unutmak mümkün mü? Elbette mümkün değil. Çünkü dününü unutan gelecekte var olamaz. Bizler huzurumuzu, vatan ve millet için toprağa düşenlere şanlı ecdadımıza borçluyuz. İman dolu göğüslerini, vatan için siper eden bir ecdadın torunuyuz. O ecdadımız ki Çanakkale'de tüm dünyaya ders verdi. Maraş'ta yakılan özgürlük ateşi de dalga dalga tüm Anadolu'ya yayıldı. 12 Şubat, Maraş için sadece düşman işgalinin sona ermesi anlamı taşıyan bir başarı değildir. 12 Şubat özgürlüğün ve bağımsızlığın temelidir. 12 Şubat Kahramanmaraş'ta doğan ve kendini Maraşlı hissedenlerin göğsünde gururla taşınması gereken onurlu bir madalyadır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326