MHP teşkilatı muhtarlarla iftarda buluştu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçe Teşkilatı, tarafından mahalle muhtarlarına ve partililere yönelik iftar yemeği düzenledi.

MHP teşkilatı muhtarlarla iftarda buluştu!

MHP teşkilatı muhtarlarla iftarda buluştu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçe Teşkilatı, tarafından mahalle muhtarlarına ve partililere yönelik iftar yemeği düzenledi.

11 Mayıs 2019 Cumartesi 14:40

Özel bir tesiste düzenlenen iftar programına MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Onikişubat İlçe başkanı Müfit Dal, MHP’li belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.

İftar yemeğinin açılış konuşmasını MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı yaptı. Cumhur İttifakına verdikleri destekten dolayı muhtarlara teşekkür eden Satıcı, davetlileri selamlayıp, hayırlı Ramazanlar diledi.

Mübarek Ramazan ayı’nın ülkemiz ve İslam coğrafyası için hayırlara vesile olmasını dileyen Satıcı; "Ramazan ayı rahmet, bereket ve hoşgörü ile paylaşma ayıdır. Bu ayın manevi atmosferine uygun olarak içinde bulunduğumuz günlerde şüphesiz daha çok hoşgörüye, daha çok paylaşmaya ve daha çok birbirimizi anlamaya ihtiyacımız var. Seçimden önce muhtarlarımızı ziyaret ettik, seçimden sonrada bu ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Biz her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Daha sonra söz alan MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ise belediye meclis üyeleri ve İstanbul seçimleriyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Doğan, vatandaşların lehine olan tüm kararlarda Dulkadiroğlu Belediyesi’nin yanında olacaklarını belirterek “Biz MHP olarak Cumhur İttifakı adaylarını destekledik. Ama dedik ki ‘destekçisi olacağız, takipçisi de olacağız’ dedik. Muhtarlarımızın tüm sorunlarını 4 belediye meclis üyemiz ve ilçe başkanımız hep dinleyecek. Bu sorunlar belediye’ye iletilecek, belediye yapmazsa da sizlere gelip söyleyeceğiz. Desteğimiz sizin içindir. Vatandaşımızın lehine olan bütün kararlarda Dulkadiroğlu Belediyesinin yanındayız. Ama vatandaşımızın aleyhine bir karar olursa asla vatandaşımızı zarara sokacak hiçbir kararın arkasında durmayız.

Bize oy veren vermeyen tüm muhtarlarımız bizim muhtarımızdır. Sandıktan çıkan karara saygılıyız. Hiç kimseyi başka partiye oy verdi diye ayrım yapmıyoruz. Ayrım yapanları kınıyoruz.” Diye konuştu.

İstanbul’da seçimlerin yenilenmesiyle ilgili de konuşan Doğan, İstanbul’da organize bir hırsızlık gerçekleştirildiğini ifade etti.

Doğan şöyle konuştu;

 “İstanbul’da yapılan tamamen organize bir hırsızlık. Topluma şöyle algı vermek istiyorlar; ‘bir zarfta 4 oy var. Oyun biri iptal diğerleri neden iptal değil?’ diyorlar.  Diğer 3’üne itiraz yok. YSK itiraz edersen seçimi iptal eder. 19 bin 300 sandık başkanı devlet memuru olmadan atanmış. Ve bunların içinde KHK ile ihraç edilenler de var.”

 “BURADA BİR FETÖ OLAYI VAR, DIŞ GÜÇ OLAYI VAR”

 “Olayın aslı şu; burada bir FETÖ olayı var, dış güç olayı var. Bunun da tek derdi bu ülkeyi kaosa sürüklemek istemeleri. Çünkü FETÖ mafya vari bir örgüt, sadece kendi çıkarına çalışıyor. Birde şöyle düşünün, İstanbul’da Cumhur ittifakının oyu ile büyükşehir oyu arasında 600 bin fark var. Silivri de CHP seçimi itiraz etti, MHP kazandı. CHP sonra itirazını geri çekti. Her şey tamamen algı.”

 “KILIÇDAROĞLU’NUN KAPASİTESİ HİÇ YETMEZ”

 “Yalnız bu algıyı yönetmeye CHP’nin kapasitesi yetmez. Hele Kılıçdaroğlu’nun kapasitesi hiç yetmez. Tamamen FETÖ olayı. Çünkü geçmişte biz bu algılarla çok savaştık. Çünkü FETÖ MHP’yi bitirmek için elinden geleni yaptı ama başarılı olamadı. Şimdi de Ak Partiyi bitirmek için elinden geleni yapıyor.” (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326