“Milletin hizmetkarıyız”

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü anımsatarak; Milletin efendi, devletin ise tüm kurumlarıyla milletinin hizmetkarı olduğunu söyledi.

“Milletin hizmetkarıyız”

“Milletin hizmetkarıyız”

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü anımsatarak; Milletin efendi, devletin ise tüm kurumlarıyla milletinin hizmetkarı olduğunu söyledi.

10 Eylül 2017 Pazar 11:54

Onikişubat İlçe Belediyesi’nin Tekerek Mahallesinde düzenlediği kahvaltı ve park açılış programına katılan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Açıklamasında Peygamber Efendimiz ve Cumhurbaşkanı’nın sözlerinden örnekler veren Kılıç şöyle konuştu; “Miletlileri, şehirleri, mahalleri, mahalle yapan değerler vardır. Bu değerler Miletlerin, şehirlerin, mahallelerin ruhudur. Bu değerler olmazsa, görüntüde çok güzel olan ortamlar ruhsuz bir hale gelir. Bunlar ecdadımızdan devraldığımız değerlerdir. Bu toplantılar aynı zamanda bu değerlerimizi hatırlamamıza vesile oluyor. Birlik, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma, arkadaşlık, paylaşma, saygıyı, sevgiyi paylaşma, dostluğu, komşuluğu, emeği paylaşma. Bizim bütün değerlerimin temelinde inanıcımız vardır. İnançsız değerler değer sayılmaz. İnanca dayanmayan bir medeniyet medeniyet sayılmaz. Peygamberimiz işte böyle yemeklerde bir araya gelmemizin ne kadar önemli olduğunu beyan ederken şöyle buyuruyorlar; ‘Ey insanlar selamlaşınız, selamlı aranızda yayınız, yemeyi yediriniz, çağrıldığınız yemeklere gidiniz, arkadaşlarınız, dostlarınızı ziyaret endiniz. Zamanınız faydalı işlerle değerlendiriniz.’ Cumhurbaşkanımızın en önemli bir sözü ‘Milletlimiz efendidir. Biz devletin bütün kurumları ve birimleriyle milletimizin hizmetkarıyız’ diyor. Biz şuan milletimizin bir kesimi olan Tekerek Mahallesinde bu toplantıda sizlerle beraber olmaktan şeref duyduk.”  

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiImran Kılıç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326