Milli Beka Hareketi Kahramanmaraş Şubesi açıldı

Milli Beka Hareketi, Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor.

Milli Beka Hareketi Kahramanmaraş Şubesi açıldı

Milli Beka Hareketi Kahramanmaraş Şubesi açıldı

Milli Beka Hareketi, Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor.

13 Ağustos 2020 Perşembe 11:01

Kahramanmaraş’ta da örgütlenme çalışmalarını tamamlayan dernek, Milli Beka Hareketi Genel başkanı Murat Şahin’nin de katıldığı törenle Kahramanmaraş şubesini açtı.

Açılışta konuşan Milli Beka Hareketi Genel başkanı Murat Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkmen beyi Devlet Bahçeliye sahip çıkılması çağrısında bulundu.

Şahin; “Cumhur İttifakı’nın yılmaz bekçisi bir STK’yız. Hiçbir partiyle bir bağımız yok. Bizim gözümüz kulağımız devletin en tepesinde. Bugün devletin tepesinde Recep Tayyip Erdoğan var, yarın başka birisi olur, o da ülkemize ve ülkümüze sahip çıkarsa biz onunda yanında asker gibi dururuz.

Bizim yolumuz hak ve hakikatin yoludur. Bu dava ve duruştan geri durmayız. Bu gün Kahramanlar diyarsından dost ve düşmana sesleniyoruz; Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozamayacaklar. Ağustos ayındayız. Ağustos ayı sultan Fatih’in Otlukbey zaferidir, Sultan Süleyman’ın Mohaç zaferinin ayıdır. Anafartalar’ın, Sakarya’nın, Dumlupınar’ın, Çanakkale geçilmezin ayıdır. Bu vesileyle bütün dostlarımıza diyoruz ki Cumhur ittifakına sımsıkı sarılalım, Cumhurbaşkanımız ve Türkmen beyimize sahip çıkalım. Türkiye Türklerin son kalesidir.” Diye konuştu.

Milli Beka Hareketi Kahramanmaraş İl Başkanı Sami Şen ise “Bugün gönül birlikteliğiyle devletimizi, milletimizi canı gönülden savunabilmek için Milli yürekleri bir araya toplayacağız. Çalışmalarımızı canla başla sürdüreceğiz. Kahraman halkımıza selam ediyoruz.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326