MÜSİAD’ın geleneksel iftar programı yapıldı!

MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi, düzenlediği iftar programıyla kentte siyaset, iş dünyası ile STK temsilcileri ve kurum idarecilerini bir araya getirdi.

MÜSİAD’ın geleneksel iftar programı yapıldı!

MÜSİAD’ın geleneksel iftar programı yapıldı!

MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi, düzenlediği iftar programıyla kentte siyaset, iş dünyası ile STK temsilcileri ve kurum idarecilerini bir araya getirdi.

18 Mayıs 2019 Cumartesi 12:09

Kervan Han’daki iftar programına 65. Dönem Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Doğan İnci ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, kentte görev yapan basın mensupları ve davetliler katıldı.

Programda konuşan MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu,“MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi olarak şehrimize değer katmak, hizmet üretmek, kentimizi tanıtmak, iş ortam ve olanaklarını geliştirmeye çalışarak istihdamı artırmak, genel idarelerimiz ve yerel yönetimlerimizle birlikte şehrimizi geliştirebilmek için bir mücadele içerisindeyiz. Hedefimiz büyük, bunu belirtmek istiyorum. Bu mübarek ayın başında şehrimiz adına kullandığımız bir olaydan bahsetmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan MÜSİAD Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli de MÜSİAD’ın geniş bir aile olduğunu ifade etti.  

Şekerli; “Ülkemiz genelinde ve dünyanın 94 ülkesine ulaştığımız dostlarımızla birlikte dünyada örnek gösterilebilecek sağlam temelli bir aileyiz. Bu kıymetli ailenin ortak çatısı MÜSİAD’ımız bu hafta 29 yaşını doldurdu. Cesaret ve sağlam yürekler isteyen bu yolculukta bizlerle birlikte yürüyen yol arkadaşlarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Biz gönüldaşlarımızla büyüyen bir yapıyız, yolumuz uzun, hedeflerimiz büyük. O hedeflere kararlılıkla, beraberce yürüyeceğiz. Biz her zaman birlikte olmanın, beraber yürümenin gücüne inandık. Meselemiz Türkiye diyoruz ve meselesi Türkiye olan, ülkemizin istikbali için çalışan herkesle yan yana durmaktan çekinmedik, çekinmeyeceğiz. Bunları gönül rahatlığıyla söylüyorum çünkü MÜSİAD demek memleket sevdası demektir. Biz bir ideallerle yola çıktık, güçlü Türkiye’ye inandık. Bu ideale hep birlikte ulaşacağız. Kadim Anadolu’nun topraklarının bereketine, ülkesinin gücüne inanana iş insanları olarak, bu memleketin evlatları olarak üretmeye ve beraber büyümeye devam edeceğiz. Bu inançla çıktığımız yolda ilerlerken, dünyadaki değişen koşullara göre yol haritamızı zaman zaman yenileme ihtiyacı doğuyor. Bizler de bu ihtiyaç doğrultusunda bir yenileme başlattık ve adına tazelenme dedik.” dedi.

Programa davetli olarak katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise  “Tarihimiz, kültürümüz, inancımız, değerlerimiz, milli menfaatlerimiz, istikbalimiz söz konusu olduğunda MÜSİAD her zaman koşulsuz ve şartsız tarafını net olarak ifade etmiştir. Bu ailenin mensuplarına tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Biz öyle büyük bir tarihin, öyle büyük bir ailenin evlatlarıyız ki gerçekten bununla ne kadar gurur duysak azdır. MÜSİAD ve benzeri iş dünyamızın temsilcileri sadece Türkiye’de değil, gönül coğrafyamızda da çok önemli işler yapıyor. Hem hükümet olarak hem hükümet kurumları olarak hem belediyeler olarak hem STK’lar olarak hem de özel sektör olarak çok büyük yatırımlar yapıldığına bizzat şahit oldum. Allah gücümüzü artırsın, biz sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi sınırlarıyla bağlı değiliz, gönül coğrafyamız bize bakıyor, ümmetin ümidinin de Türkiye Cumhuriyeti olduğunu biliyoruz.” Diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326