Mustafa Pehlivan, kuzey ilçelerini ziyaret etti!

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Mustafa Pehlivan kuzey ilçe teşkilatlarına çıkarma yaptı.

Mustafa Pehlivan, kuzey ilçelerini ziyaret etti!

Mustafa Pehlivan, kuzey ilçelerini ziyaret etti!

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Mustafa Pehlivan kuzey ilçe teşkilatlarına çıkarma yaptı.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 11:32

Milliyetçi Hareket Partisinin Andırın, Göksun, Afşin Elbistan teşkilatlarını ziyaret eden Mustafa Pehlivan İlçe başkanları ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Partisinden Aday Adayı olan Pehlivan, ilçe teşkilatları ile buluşmasında hem projelerini anlattı hem de 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti.

Kuzey ilçelerin Milliyetçi Hareket Partisine verdiği desteğin altını çizen Mustafa Pehlivan, Mikro Kredi birimindeki görevinden dolayı ilçeleri ve ilçelerin sorunlarını bildiğini ve bunların çözümüne yönelik çalışmaları istişare ile çözmek istediğini söyledi.

24 Haziran seçimlerinde Kahramanmaraş'ın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli' ye vefa göstereceğini, kamuoyunda Milliyetçi Hareket Partisine teveccühün fazla olduğunu ifade eden Pehlivan, '' 15 Temmuz'dan günümüze kadar Liderimiz Devlet Bahçeli'nin devletin arkasında durduğunu hepimiz biliyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Cumhuriyeti Devlet'in sigortasıdır. Biz Liderimiz Devlet Bahçeli'nin yolunda Turan ülküsü izinde karınca misali çalışacağız.'' dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Liderimiz Devlet Bahçelinin emri doğrultusunda Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek vereceklerini belirten Pehlivan; Girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayana kadar çalışacaklarını ve Milletvekili seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi adaylarının mecliste yer almaları için teşkilatlarla birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Teşkilatlarda coşku ile karşılanan Pehlivan, Ziyarette bulunduğu ilçe teşkilatlarından 24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin mecliste daha güçlü temsil edilmesi adına üzerlerine düşen gayreti göstermelerini rica etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326