Mustafa Uzunlar, sessiz sedasız aday adayı oldu!

31 Mart Yerel seçimlerine giden Kahramanmaraş’ta önceki gün sessiz sedasız bir aday müracaatı yaşandı.

Mustafa Uzunlar, sessiz sedasız aday adayı oldu!

Mustafa Uzunlar, sessiz sedasız aday adayı oldu!

31 Mart Yerel seçimlerine giden Kahramanmaraş’ta önceki gün sessiz sedasız bir aday müracaatı yaşandı.

13 Kasım 2018 Salı 18:10

31 Mart Yerel seçimlerine giden Kahramanmaraş’ta önceki gün sessiz sedasız bir aday müracaatı yaşandı. KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar, kurumdan istifa ederek AK Parti Büyükşehir Belediyesi aday adaylığı için Ahmet Demirkol’a müracaat dilekçesini teslim etti.

Siyaset kazanı iyiden iyiye ısındığı şu günlerde aday adayları görücüye çıkıyor. Önceki gün Büyükşehir Belediyesi için Mustafa Buluntu adaylığını açıklarken, bu yıl ilçeler için müracaatların daha çok olduğu gözlemlendi. Şu ana kadar Büyükşehir için Mustafa Uzunlar ve Mustafa Buluntu’nun adaylığı belli olmuş durumda.

Alınan bilgilere göre, 8-9 Kasım kurumdan resmi izinli olan 10-11 Kasım ise Ankara’da olduğu öğrenilen Uzunlar, 12 Kasım sabah erken saatlerde KASKİ’ye gelerek, mini bir toplantı yaptı. Toplantı esnasında Büyükşehir Belediyesi için aday olacağını ve kurumdan istifa ettiğini belirten Uzunlar, kısa bir helallik faslının ardından, AK Parti İl Başkanlığının yolunu tuttu. 12 Kasım son olan ve 16 Kasım’a kadar uzatılan aday adaylığı müracaat süresinin son dakikası İl Başkanlığına gelen uzunlar, aday adaylığı dilekçesini İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kolutek’e teslim etti. (Haber46)
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326