O Müjde Gerçek Oluyor; Çalışamalar Başladı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak‘ın geçtiğimiz ayda müjdesini verdiği Hal-Köy Garajları Kavşağında çalışmalar başladı.  

O Müjde Gerçek Oluyor; Çalışamalar Başladı

O Müjde Gerçek Oluyor; Çalışamalar Başladı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak‘ın geçtiğimiz ayda müjdesini verdiği Hal-Köy Garajları Kavşağında çalışmalar başladı.  

18 Aralık 2017 Pazartesi 11:39

Kahramanmaraş Milletvekillerinin Ankara’da ısrarla takip etmeleri sonucunda geçtiğimiz aylarda 2017 yatırım programına alınarak ihalesi yapılan üç köprülü kavşaktan birisi olan Hal-Köy Garajları Kavşağında çalışmalar başladı. Çalışmalar kapsamında şehrin doğusu ile batısını güneyden birbirine bağlayan Gaziantep ve Kayseri yoluna şehri kuzeyden güneye bağlayan en önemli aksın bağlantı noktalarından birisi olan Hal-Köy Garajı Köprülü Kavşağını kullanan vatandaşların kavşakta bekleme süreleri sıfıra indirilerek zaman kaybının önlenmesinin yanı sıra olası trafik kazaları önlenerek can kayıplarının önüne geçilecek.

Hal-Köy Garajları Kavşağında başlayan çalışmaları değerlendiren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak; “Kahramanmaraş’ımızın büyük bir kısmı engebeli arazilerden oluşmakta bu nedenle ulaşım süreleri konusunda zaman zaman sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Bunun sıkıntıların önüne geçmek için tüm milletvekillerimizle birlikte ulaşım yatırımlarını yakından takip ediyoruz. Kahramanmaraş-Göksun, Göksun-Elbistan, Andırın-Göksun, Kahramanmaraş-Nurdağı ve Kahramanmaraş’taki kavşaklarımızda ki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalara Hal-Köy Garajları Kavşağında çalışmalar başladı.”

 Vatandaşlar Rahat Olsun, Siyasiler Yatırım Takibinde

Açıklamasının devamında ise; “Kahramanmaraşlı siyasiler olarak Milletvekillerimizle birlikte yapılan ve yapılması gereken tüm yatırımları yakinen takip ederek, gerekli görüşmeleri sonuna kadar yapmaktadırlar. Vatandaşa hizmet boynumuzun borcudur." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326