Onikişubat belediyesinden büyük hizmet

Kahramanmaraş’ta Onikişubat Belediyesi, Kurban bayramında ücretsiz kesim yapacak.

Onikişubat belediyesinden büyük hizmet

Onikişubat belediyesinden büyük hizmet

Kahramanmaraş’ta Onikişubat Belediyesi, Kurban bayramında ücretsiz kesim yapacak.

23 Ağustos 2017 Çarşamba 11:51

Kurban bayramı öncesi vatandaşların sağlık kesim yapabilmeleri amacıyla hazırlıklarını sürdüren Onikişubat belediyesi, ilçede bulunan 4 noktada kurban kesim tesisi kurdu.

Semt pazarlarına kurulan yerlerle ilgili bilgi veren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, belediye olarak bu yıl yeni bir hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi. bu kapsamda 4 nokta oluşturulduğunu kaydeden Mahçiçek;  “Onikişubat Belediyesi olarak bu yıl yeni bir hizmet başlattık. 4 adet kapalı semt Pazar yerimiz vardı. Bu kapalı Pazar yerlerimizi gerekli teknik donanımlarla donattık ve buralarda kurban kesimi için hazırlık yaptık. Kurban Bayramı’nın 1, 2 ve 3’üncü günü olmak üzere Onikişubatlı kardeşlerimiz gelecekler ve burada görevli arkadaşlarımızdan sıra numarası alacaklar, o sıra numarasına göre kendileri istirahat edip çayını kahvesini içecek ve burada sağlıklı, düzgün bir şekilde kurbanlıkları kesilecek.” diye konuştu.  

Verilen hizmetten ücret alınmayacağını ifade eden Mahçiçek; “Biz bu kurbanlıkların kirliliklerini sokak sokak dolaşarak alıyorduk. Şimdi ise bu merkezlerden alınacak ve bizim için daha ekonomik, daha kolay olacak. Bu hizmeti verirken bir taraftan da belediyemizin temizlik tasarrufu da olacak.” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Bu 4 adet kesim yerleri neresi acaba..?

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326