Onikişubat Belediyesinden yeni proje!

Onikişubat Belediyesi tarafından hayata geçirilecek, Down Eğitim ve Yaşam Merkezi’nin yapımı için projenin finansal desteğini sağlayacak olan Kahramanmaraşlı İş adamı Alper Topçuoğlu ile bir araya gelen Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, protokol anlaşmasını imzaladı.

Onikişubat Belediyesinden yeni proje!

Onikişubat Belediyesinden yeni proje!

Onikişubat Belediyesi tarafından hayata geçirilecek, Down Eğitim ve Yaşam Merkezi’nin yapımı için projenin finansal desteğini sağlayacak olan Kahramanmaraşlı İş adamı Alper Topçuoğlu ile bir araya gelen Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, protokol anlaşmasını imzaladı.

16 Kasım 2017 Perşembe 10:40

Şimdiye kadar örnek projelere yönelik bir çok model projeyi hayata geçiren Onikişubat Belediyesi, Down sendromlu ve engelli bireylere özel bir mekan kazandırmaya hazırlanıyor. Onikişubat Belediyesi’nin tasarladığı proje ve eski Kahramanmaraş milletvekili Ali Topçuoğlu’nun yakını olan Alper Topçuoğlu’nun finansal desteği ile bu büyük ve farkındalık yaratacak proje Kahramanmaraş’ta inşa ediliyor.

Kahramanmaraşlı İş adamı Alper Topçuoğlu, hayırlı ve güzel bir projenin gerçekleşmesine katkı sunduğu için mutluluk duyduğunu belirterek şunları ifade etti:

“Yurttaş olarak tabi hepimizin topluma karşı bir borcu var. Çünkü bu toplum bize bir şeyler verdi ve bunun karşılığında bizimde yurttaş olarak bir şeyler yapmamız lazım. Onikişubat Belediyesi’ne çok teşekkür ederim böyle bir proje hazırlamış ve bu projeyi gerçekleştirme imkanını da bana verdikleri için, bu projeyle, Down Sendromlu çocuklarımız eğitim görecekler ve kendilerini geliştirecekler, meslek edinecekler, bu çok hayırlı bir proje ve Türkiye’de nadir görülen projelerden bir tanesi. Ben yurttaş olarak buna katkıda bulunmaktan çok mutluyum ve hepimiz her şeyi devletten kamudan bekleyemeyiz, herkes kendi yurttaşlık görevleri dışında elimizden geldiği kadar ülkemize, toplumumuza kendi katkılarımızı da sunmamız lazım. Ben bunu yaptığım için onur duymaktayım ve bu imkanı bana veren Onikişubat Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Canab-ı Hak bize bir ışık yaktı, bizde o ışığı Kahramanmaraş’ta yakacağız sözleriyle konuşmasını yaptı:

“Onikişubat Belediyesi olarak toplumumuzun bir kısmı olan Down Sendromlu çocuklarımızın eğitimini, onları topluma kazandırmak için yapacağımız çalışmalarla ilgili çok ciddi etütler yaptık hem uluslararası ölçekte hem de ulusal ölçekte bu alanda yapılmış ya da yapılması düşünülen projeler var mı diye çok ciddi araştırmalar yaptık. Bizim yaptığımız projenin bir örneği daha Türkiye’de yok. Gerçekten önemli bir eksikliği gidermeye gayret ettik. Biz bunu yapacağız ama kaynağını nerden buluruz diye düşünürken, Ali Topçu ağabeyimiz aradı bizi bir gün, bizim İstanbul’da bir yakınımız var bir sağlık ocağı yapmak istiyor ona yer gösterebilir miyiz? dedi ve böylelikle bu proje için adım atmış olduk. Kendisine bu hayırlı projemizi anlatınca biz bunu yaparız İnşallah dedi. Bu projeyi finanse edecekler ve kendi arzu ettikleri isimi koyacağız. Bir eksiğimiz kalmadı. Bu önemli projeyi Alper Topçuoğlu Bey finanse edecekler. Ben kendilerine Kahramanmaraş’ımız adına yürekten teşekkür ediyorum. Bu hayırlı işe vesile olan Ali Topçuoğlu Bey’e de teşekkür ediyorum. Böyle içten bir proje için gayret etmeye başlarsanız oradan Cenab- ı Hak bir yol açıyor, bize bir ışık açtı Alper Bey kanalıyla, o ışığı Kahramanmaraş’ta yakacağız.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326