Osman Okumuş, 2019 için başkanlığa talip!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için partisinin uygun görmesi durumunda aday olacağını açıkladı.

Osman Okumuş, 2019 için başkanlığa talip!

Osman Okumuş, 2019 için başkanlığa talip!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için partisinin uygun görmesi durumunda aday olacağını açıkladı.

07 Kasım 2018 Çarşamba 14:53

Göreve geldiği süre içerisinde Türkoğlu için öncelikli projelerin tamamlandığımı aktaran Osman Okumuş, görev verilmesi durumunda yeni dönmede şehrin kimlik kazanarak kent estetiğinin daha iyi olması için mücadele edeceklerini belirtti.

İlçeyi daha ileriye taşımak için Belediye başkanlığına yeniden talip olduğunu ifade eden Başkan Okumuş; “Partimizin açıkladığı seçim tüzüğünde bizim adaylık başvurumuz söz konusu değil. Ama partimiz uygun gördüğünde her zaman hazırız.  Gönlümüz rahat,  inanın 2004’teki çalışma azmimizle 2018 yılındaki çalışma azmimiz aynı. Tecrübe belediye başkanlığında önemlidir, çünkü işlerin nasıl döndüğünü öğrendik. Hizmette yarış olması gerekir, bu yarış olduğu sürece bizim için hiçbir sorun yoktur.” dedi.

‘Halkın önceliği ney ise belediyenin bunlara çözüm bulması gerekir’ diyen Okumuş;

“Öncelikli projelerimizi bitirdik. Bundan sonra kent estetiği ve kimlik kazandırma konusunda çalışmalarımız olacak. Bundan sonra köylerimize de şehirlerimizdeki tesisler gibi yatırımlar yapacağız. 

Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte buranın metropol ilçe yapılması için gerekli alt yapı çalışmalarının bitirilmesi son aşamaya geldi. Önümüzdeki dönem ilçemiz 3. Metropol, yani Adana yolu ayağının Kahramanmaraş’a metropol olarak kazandırılmasını sağlamış olacağız. Bu zamana kadarki belediyecilikte göstermiş olduğumuz başarıyı, partim,  Ak Parti bize tekrar fırsat verdiği taktirde Türkoğlu ilçemizi daha iyi yerlere taşımak için elimizden geleni yapacağız ve aday adayı olacağız.” diye konuştu. (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 07.11.2018 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326