Özdemir, Afşin’de

AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Afşin ilçesini ziyaret etti.

Özdemir, Afşin’de

Özdemir, Afşin’de

AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Afşin ilçesini ziyaret etti.

20 Aralık 2017 Çarşamba 16:04

AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Özdemir, partililerle bir araya geldi.

AK Parti Afşin İlçe Başkanının istifa etmesinin ardından vatandaşların görüş ve taleplerini almak için Afşin'e geldiklerini aktaran Özdemir, "Vatandaşlarımızla görüştük. Taleplerini dinledik. Bundan sonraki süreçte Genel Merkezimizin belirleyeceği arkadaşımız, partideki çalışmaları yürütecek. Vatandaşlarımızın talepleri de bu yönde. Bu görüş ve önerileri alıp Genel Merkezimize aktaracağız. Afşin İlçe Başkanımıza atama yaptığımızda, il kongresi ile ilgili tarihi belirleyeceğiz." diye konuştu.

Geçen hafta, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) Mısır'ın sunduğu Kudüs tasarısıyla ilgili oylamada, 14 üyenin olumlu oy kullandığını belirten Özdemir, şöyle konuştu:

"Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde Türkiye için güzel bir gelişme oldu. Zaten bu olayın planlayıcısı olan ABD'nin böyle bir performans göstereceğini bekliyorduk. Amerika'nın vetosu bizim için şaşırtıcı olmadı. Yarın Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunda yapılacak Kudüs oylaması dünyanın imtihanı olacak. Türkiye olarak biz kendi imtihanımızı verdik. Müslüman kardeşlerimize yapılan işkence veya İslam'ın mabedine olan bir yere yapılacak müdahaleye karşı en üst düzeyde 'dur' diyebildik. Kendi sınavımızı verdik. Şimdi dünya sınavını verecek. Bugün Müslümanların mabedine yapılan saldırının karşısında duruyoruz. Yarın Hristiyanların mabedine yapılan bir müdahalenin karşısında da bugün ki tepkiyi vereceğiz. BM Genel Kurulunda da herkesin mutabakatla yanlışlığa, göz yummayacağını düşünüyoruz." 

- "Bizim kahramanlığımız ülkemizi ve bayrağımızı savunmaktır"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran'ın Maraş olaylarına yönelik sözlerine tepki gösteren Özdemir, insanların, Kahramanmaraş'a baktıklarında, milli mücadelenin dik duruşlu ve kahraman adamlarını göreceğini söyledi.

Özdemir, şunları kaydetti:

"İnsanlar Maraş’a baktığında kurtuluş mücadelesinde en önde giden güçlü askerleri görecekler. Maraş baktıklarında bunlar gibi çulsuz, yersiz, akılsız, fikirsiz adamlara nasıl ders veren kahraman insanların ne kadar çok olduğunu görecekler. Onların bakmayı bilmeyen gözleri olmadığı için onlar adına bu sözleri söylüyoruz ama onlar yine bunu görmeyecekler. Çünkü onlar yine görmek istediklerini görecekler. Fakat bu millet Maraş'ı nerede olduğunu ve Maraş'ta bu milleti nereye koyacağını çok iyi biliyor. Her Kahramanmaraşlı Necip Fazıl’ın gençliğe hitabesinde söylediği kahraman genç gibidir. Kahramanmaraşlı, kim var denildiğinde sağına ve soluna bakmadan 'ben varım' diyerek bu ülkenin geleceği için öne çıkan kahraman bir evlattır. Bu kahramanlığı, bir CHP’li teröristlik olarak nitelendiriyorsa, o kendi liderine ve teşkilatına gitsin baksın. Bizim kahramanlığımız, ülkemizi ve bayrağımızı savunmaktır. Onların kahramanlığı da bu ülkeyi başka ülkelere satmaktır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326