Raketler  “Kardeşlik” için sallanacak

Piazza, Şanlıurfalıları Kardeşlik ve Spor Turnuvası’nda buluşturacak

Raketler  “Kardeşlik” için sallanacak

Raketler  “Kardeşlik” için sallanacak

Piazza, Şanlıurfalıları Kardeşlik ve Spor Turnuvası’nda buluşturacak

15 Ağustos 2018 Çarşamba 09:08

Gençlik ve Spor Bakanlığının Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki illeri kapsayan Kardeşlik ve Spor Turnuvaları Projesi kapsamında, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Masa Tenisi Turnuvası yapılacak.

Hesaplı alışveriş, kampanyalar, kültürel ve sanatsal etkinliklerle Şanlıurfa halkının buluşma noktası haline gelen Piazza AVM, bu kez sportif etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Kent ekonomisine katkısının yanında sosyal sorunluluk projeleri ile de azından söz ettiren Piazza,  Erzincan, Diyarbakır, Hakkâri, Adıyaman, Batman, Bitlis, Van, Şırnak ve Şanlıurfa illerinin sporla anılmasını amaçlayan Kardeşlik ve Spor Turnuvaları Projesiyle, sporseverleri Masa Tenisi Turnuvası’nda ağırlayacak.

Şanlıurfalı raketler,  Valilik himayesindeki etkinliklerde;  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevlilerince Piazza AVM’nin giriş katında kurulacak masalarda, sporun birleştirici ve bütünleştirici rolünü gözler önüne serecek.

Basketbol, Voleybol, Badminton, Bisiklet, Matrak ve Masa Tenisi turnuvaları Şanlıurfa il genelinde 10-18 Ağustos tarihleri arasında, Masa Tenisi Turnuvasının bir ayağı olan müsabakalar ise 15-16 Ağustos tarihlerinde Piazza AVM’de gerçekleştirilecek.

Profesyonel ve amatör sporcuların katılabileceği etkinlik, 15 Ağustos’ta saat 16.00’da kayıtların alınmasının ardından başlayacak. Oldukça çekişmeli geçmesi beklenen müsabakalarda; yarışmacılar kadar onları izleyen aileleri, yakınları ve AVM ziyaretçileri de büyük heyecan yaşayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326